Apie skaudžią atlikėjos Madonnos netektį instagrame pranešė jos sesers Melanie Ciccone vyras Joe Henry.

„Mano svainis Anthony Gerardas Ciccone išėjo iš šio pasaulio praėjusį vakarą. Pažinojau jį nuo 15 metų“, – rašė 62 metų Henry šalia juodai baltos savo velionio šeimos nario nuotraukos.

„Anthony buvo sudėtingas žmogus ir Dievas tai žino, bet aš jį mylėjau ir supratau. Nors „bėdos išnyksta“, šeima išlieka. Noriu manyti, kad Dievas, kuriuo tikėjo tavo palaimintoji motina laukia, kol tave priims“, – tęsė jis savo jautrioje žinutėje.

Kaip rašoma Pagesix.com, Anthony ilgai kovojo su alkoholizmu ir, kaip pranešama, keletą metų buvo benamis. Teigiama, kad vienu metu jis gyveno po Mičigano tiltu.

2017 m. gruodį „Daily Mail“ pranešė, kad Anthony baigė programą reabilitacijos įstaigoje, o vėliau užmezgė ryšį su savo šeima.

Prieš kelerius metus Anthony pasisakė prieš seserį Madonną ir likusius šeimos narius, kaltino juos nesirūpinimu.

„Aš jų akyse esu nulis, ne žmogus. Aš esu gėda. Jei aš mirtinai sušalčiau, mano šeima tikriausiai apie tai nežinotų ir nesirūpintų šešis mėnesius“, – sakė jis 2011 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją