Garsi dainininkė S. Rotaru, kuri prasidėjus agresyviai Rusijos invazijai išreiškė palaikymą Ukrainai, atsisako koncertuoti Rusijos publikai. Net siūlomi labai dideli honorarai neturi jokios įtakos atlikėjos sprendimui. Apie vieną iš tokių atvejų papasakojo rusų modelis A. Kalašnikova.

Remiantis pateikta informacija, S. Rotaru atsisakė pasirodyti vieno ruso gimtadienio vakarėlyje JAE už 100 tūkstančių eurų, rašoma Unian.net.

„Ji nėra tam nusiteikusi, dėl susiklosčiusios situacijos ji nekoncertuoja. Žinau, kad gruodį ji atsisakė pasirodymo viename įmonės vakarėlyje. Ji viską permąsto, o tai trukdo jai susitelkti“, – savo nuomonę išsakė A. Kalašnikova.

Yra žinoma, kad S. Rotaru neduoda ir interviu, retai bendrauja su gerbėjais, tik labai retais atvejais menininkė skelbia įrašus „Instagram“.

Delfi primena, kad prasidėjus karui Ukrainoj popžvaigždė S. Rotaru po mėnesį trukusios pertraukos pasirodė savo socialiniuose tinkluose, kur pasidalino Rusijos karą Ukrainoje smerkiančia žinute.

Savo instagramo paskyroje, kurią seka keli šimtai tūkstančių internautų, dainininkė neslėpė emocijų – pasidalijo nuotrauka su užrašu „Aš myliu Ukrainą“ ir jautriu komentaru.

„<...> Nepriklausomybė ir laisvė kainuoja brangiai – tai tiesa, bet ar tikrai ji verta tiek, kad Rusijos raketos naikintų civilius, vaikus ir miestus Ukrainoje. Šie faktai drasko mano širdį į gabalus! Aš Kijeve! Meldžiuosi už mūsų gynėjus ir taiką Ukrainoje. Rašau šį tekstą ir, taip, mano rankos dreba. Jos dreba, nes visoje Ukrainoje vyksta įnirtingi mūšiai... Stiprybės ir taikos mums visiems“, – skelbė S. Rotaru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)