Rašytoja Katie Nicholl sakė, kad ši pravardė princesei Charlotte buvo duota dar tuomet, kai ji lankė Vilkokso vaikų darželį, ir ekspertė mano, kad ji gali jai „prilipti“, kai, tapdama vyresnė, ji vis labiau demonstruos savo „veržlų charakterį“.

Duodama interviu „Entertainment Tonight“, K. Nicholl sakė: „Matyt, ji užsitarnavo šią pravardę, nes, aišku, yra princesė, bet ji gana išdykusi“.

„Ji mėgsta karstytis po medžius ir yra tikra nuotykių ieškotoja. Ji garsėja savo veržliu charakteriu. Įdomu, ar ši pravardė jai prilips“.

„Karingoji princesė“ yra ne vienintelė pravardė, kurią užsitarnavo Charlotte. Abu tėvai, tiek princas Williamas, tiek princesė Kate, ją vadina savaip.

Anksčiau buvo skelbiama, kad princas Williamas savo vienintelę dukrą vadina Mignonette – šis žodis prancūziškai reiškia „maža ir švelni“, o Velso princesė buvo išgirsta vadinanti Charlotte įprasta trumpąja šio vardo versija – Lottie.

Kartą lankydamasi Šiaurės Airijoje, Kate kalbėjosi su vienu visuomenės atstovu, kuris jai pasakė, kiek metų yra jo sūnui, o princesė atsakė: „O, jis tokio pat amžiaus, kaip ir Lottie“.

Tiesa, naujoji princesės Charlotte pravardė nebus didelė staigmena nei jos tėvams, nei broliams, princui George`ui bei princui Louis, nes jų mama anksčiau yra sakiusi, jog kalbant apie visus tris vaikus, Charlotte yra „ta, kuri viskam vadovauja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)