„Twitter“ vartotojai negalėjo patikėti, kad dizainerė, garsėjanti savo įmantriomis vestuvinėmis suknelėmis, jau yra septyniasdešimtmetė, rašo nypost.com. Visai neseniai gerbėjai ją praminė „nemirtinga“.


„Tik primenu visiems, kad Verai Wang 73 metai“, – šalia V. Wang nuotraukos iš minėto apdovanojimų šou parašė vienas nustebęs vartotojas.

„Sprendžiant iš karštos, jaunatviškos išvaizdos per BAFTA, Vera Wang atrodo nemirtinga! Jei atrodyčiau bent per pusę taip, kaip ji, būtų kažkas tokio!“ – žavėjosi kita.

V. Wang priklauso išskirtiniam garsenybių, kurios, regis, niekada nepasens, klubui. Panašu, kad Jennifer Lopez, Demi Moore, Halle Berry, Salma Hayek ir Naomi Campbell yra atradusios jaunystės fontaną.

Tai jau ne pirmas kartas, kai V. Wang pademonstruoja, jog yra atspari laikui. Jos „Instagram“ paskyroje gausu nuotraukų, kuriose matyti, kaip ji kaitinasi prie baseino, puikuodamasi išpuoselėta figūra, o jos gerbėjai maldauja išduoti amžinojo eliksyro receptą.

Anksčiau V. Wang yra atskleidusi, kad jos jaunatviško švytėjimo paslaptis yra „darbas, miegas, kokteilis su degtine ir nedaug saulės“.

„Vertinu kokteilį su degtine pasibaigus dienai. Nes tai padeda man nuo itin intensyvaus darbo grafiko pereiti prie šiek tiek privatesnio gyvenimo“, – 2020 metais BBC sakė V. Wang ir pridūrė, kad ją „šokiruoja“ dėmesys jos išvaizdai.

Priešingai nei kitos įžymybės, garsiai kalbančios apie griežtas dietas ir ekstremalius treniruočių režimus, dizainerė įrodė, jog kai kurios žvaigždės yra tokios pačios, kaip ir mes – ji pasidalijo savo mėgstamiausiais nesveikais užkandžiais, tarp kurių buvo sūrio rutuliukai, krekeriai „Cheeze-It“ ir kukurūzų užkandis „Cheetos“.

2020 metais socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė nuotrauką, kurioje drybsojo ant bėgimo takelio su aukštakulniais. Vėliau šį kadrą ji apibūdino kaip savo „asmeninį konfliktą tarp meilės sportinei aprangai ir baimės bėgimo takeliui“.

Lapkričio mėnesį V. Wang ant Amerikos madų dizainerių tarybos (CFDA) apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo pasirodė avėdama aukštakulnius ilgaaulius batus iki pat šlaunų ir mūvėdama trumpus šortukus – šis juodos spalvos ansamblis buvo pakerėjęs žiūrovus.

Sekėjai liaupsino dizainerę už tai, kad ji atrodo „vis geriau ir geriau“, ir teigė, kad ji pasižymi „nesenstančiu, laikui nepavaldžiu grožiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją