„Tai viena iš bjauriausių tradicijų, apie kokias tik yra tekę girdėti“, – sakė H. Stylesas, turėdamas omenyje gėrimą iš bato, ką išpopuliarino „Formula 1“ vairuotojas Danielis Ricciardo.

Gerbėjų filmuotoje medžiagoje matoma, kaip 29 metų dainininkas prisipila į savo batą alkoholinio gėrimo, o tada, miniai einant iš proto, iš jo atsigeria.

„Dabar jaučiuosi kaip visai kitas žmogus. Man gėda. Tai taip intymu. Tokia intymi akimirka, o ja pasidalinau su tiek daug žmonių. Būtinai viską aptarsiu su savo terapeutu, bus išsamus ir ilgas pokalbis“, – pajuokavo savo 780 dolerių vertės „Adidas x Gucci“ vėl apsimovęs H. Stylesas.

Gerbėjai socialinėje žiniasklaidoje suskubo reaguoti į savo dievuko poelgį.

„Priprakaituoto bato sultys — ne, ačiū“, – parašė vienas, o kitas pridūrė: „Ko jūs čia džiaugiatės, mane pykina“. Trečias nenusilaikė: „Negaliu niekaip to pateisinti“.

Kiti mano, kad toks poelgis galėjo būti H. Styleso noras atiduoti duoklę Perte gimusiam D. Ricciardo, kurio gerbėjas yra.

„Jis atsigėrė iš bato? Danielis Ricciardo labai didžiuojasi. Danielis Ricciardo jam pritaria“, – rašė gerbėjai.

Pats D. Ricciardo neseniai radijo laidoje prisipažino, kad H. Stylesas „visą laiką“ puošiasi jo atributika: „Mes turime bendrą draugą, kuris labai artimas tiek man, tiek jam“, – paklaustas apie nuotrauką, kurioje dainininkas vilki jo marškinėlius, atsakė lenktynininkas.

„Kai socialinėje žiniasklaidoje pasirodė ta nuotrauka, tas mūsų bendras draugas sakė: negaliu patikėti, kad tai užfiksuota tik dabar, nes tuos marškinėlius jis vilkti nuolat. Stylesas viešumoje visada su tais marškinėliais“, – juokėsi sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)