Įraše prie reportažo leidinio korespondentas pajuokavo, kad princas ir princesė – „visai kaip mes“ ir kad sutuoktiniams taip pat kartais norisi pademonstruoti vienas kitam švelnius jausmus.

Į apdovanojimų vakarą Kate pasipuošė prabangia balta ‚Alexander McQueen“ mados namų suknele, prie jos mūvėjo ilgas juodas pirštines. Šią suknelę ji vilkėjo 2019 m. BAFTA apdovanojimų ceremonijoje, o šiais metais suknelę atnaujino detale ant peties, rašoma „The Daily Mail“.

Princas Williamas vilkėjo juodą smokingą su aksominiu švarku ir juoda peteliške.

Karališkoji pora atvyko į BAFTA apdovanojimų vakarą po kelerių metų pertraukos. 2021 m. jie nedalyvavo ceremonijoje dėl princo Phillipo mirties (jis mirė dieną prieš ceremoniją). Pernai jie nedalyvavo šventiniame vakare „dėl įtemptos dienotvarkės“, kaip tuo metu leidiniui „Variety“ paaiškino jų atstovas.

Šiais metais BAFTA apdovanojimų vakaras vyko Londone, Pietiniame krante esančioje karališkoje šventinių renginių salėje.

Princas Williamas nuo 2010 m. yra BAFTA (Britų kino ir televizijos asociacijos) prezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją