2022 m. Shakira išsiskyrė su vyru Gerardu Pique po 11 metų santuokos.

Dabar savo instagramo paskyroje ji išpublikavo videoklipą, kuriame tariamai naikina nusikaltimo pėdsakus. Plaudama grindis ji dainavo pagal SZA dainą „Kill Bill“, kuri – apie žmogžudystę.

„Galėčiau nužudyti buvusįjį, nors tai – ne pati geriausia idėja. Jis – su eiline drauguže; kaip priėjau iki šito. Galėčiau nudėti savo buvusįjį, bet vis dar jį myliu, nors geriau sėsti į kalėjimą, nei būti vienai“, – tokie žodžiai skamba dainoje, kuriai pritarė Shakira.

Neseniai ji sukūrė dainą apie skyrybas, kurioje sumalė į miltus savo buvusį sutuoktinį. Žinoma, greičiausiai Shakira tik juokavo apie buvusiojo žmogžudystę. Kita vertus, humoras patiko ne visiems gerbėjams. Daugelis sunerimo ir mano, kad ji labai skausmingai išgyvena skyrybas. Kai kurie net atlikėjai kreiptis pagalbos.

Shakira ir G. Pique išsiskyrė dėl pastarojo neištikimybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją