Remiantis „Telegram“ kanale SHOT paviešinta žinute, M. Muchaidinovas minėtoje mokykloje dirbo muzikos mokytoju, rašo unian.net. Devynmetę mokyklos direktorės dukrą jis mokė privačiai ir per vieną iš pamokų pradėjo seksualiai priekabiauti prie mokinės.

Tai sužinojusi, mergaitės motina iš karto kreipėsi į policijyoą. Dabar teisėsaugos organų pareigūnai mėgina išsiaiškinti kuo daugiau įvykio detalių.

Verta paminėti, kad M. Muchaidinovas turėjo ir daugiau mažamečių mokinių, tačiau pranešimų apie kitus incidentus kol kas negauta.

M. Muchaidinovas keletą metų grojo bosine gitara roko grupėje „Zemliane“ ir yra suvaidinęs kelis epizodinius personažus rusiškuose serialuose. Pavyzdžiui, „Tėvelio dukrelėse“ jam teko prekybos centro apsauginio, o „Mano puikiojoje auklėje“ – slaugytojo vaidmuo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją