Energingo šokio vaizdo įrašu C. Zeta-Jones pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje. Epizodas kuo puikiausiai iliustruoja, kaip sutuoktiniai šventė įsimylėjėlių dieną.

Iš kadrų matyti, kaip C. Zeta-Jones ir M. Douglas siaučia skambant Benny Benassi hitui „Satisfaction“. Šv. Valentino dieną pora šventė su savo vaikais. Matydami, kaip laisvai visi pasiduoda žinomo kūrinio ritmui, gerbėjai liko sužavėti.

Komentuodami į „Instagram“ įkeltą vaizdo įrašą gerbėjai pripažino, kad net sulaukęs 78-erių M. Douglas neprarado formos ir iki šiol sugeba šėlioti ne prasčiau nei daugelis jaunuolių.


Žmonės žavėjosi ir idealiais poros santykiais. Galima priminti, kad C. Zeta-Jones ir M. Douglas susituokė 2000-aisiais ir visos nuotraukos, kurioms jie drauge pozuoja, spinduliuoja meile ir šiluma.

Štai keletas C. Zeta-Jones paviešinto vaizdo įrašo komentarų:

„Kai tik pamatau šią šeimą, mano tikėjimas meile sutvirtėja.“

„Tebūna pasveikinta šokanti deivė per Šv. Valentiną.“

„Nuostabi šeima. Būkite palaiminti. Visiems galite būti pavyzdžiu.“

Beliko priminti, kad serialas „Wednesday“, kuriame C. Zeta-Jones suvaidino pagrindinės veikėjos motiną, pratęstas antram sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją