Kai monarchas lankėsi Rytų Londono universiteto Stratfordo studentų miestelyje, vienas susitikimo dalyvis sušuko: „Galit sugrąžinti princą Harry?“.

Panašu, kad iš pradžių karalius neišgirdo, ko prašoma, nes perklausė „Ką tokį?“, o tada pratrūko juoktis ir lyg niekur nieko tęsė apsilankymą.


Kol kas neaišku, ar princas Harry, neseniai išleidęs knygą „Spare“ (liet. Atsarginis), dalyvaus gegužę vyksiančioje Karolio III karūnavimo ceremonijoje.

Britų karališkoji šeima kol kas nesiėmė komentuoti princo Harry knygos turinio.

Sausį 38 metų Harry sakė nesijaučiantis įsipareigojęs būtinai dalyvauti tėvo karūnavime: „Iki tol dar gali nutikti daugybė dalykų. Tik durys visada atviros, galimybė yra. Viskas priklausys nuo jų. Reikia aptarti daugybę dalykų. Tikiuosi, kad jie bus linkę susėsti prie stalo ir tą padaryti“.

Per interviu Harry taip pat sakė vis dar tikintis monarchija, bet nėra tikras, ar jis pats ir jo žmona Meghan Markle dar „kada nors ateityje joje atliks kokį nors vaidmenį“.

„Page Six“ anksčiau skelbė, kad Harry ir M. Markle bus kviečiami į karūnavimą, tačiau karališkosios šeimos istorikas Hugo Vickersas, artimas šeimos draugas, prognozuoja, kad princas kvietimo nepriims: „Harry davė aiškiai suprasti, kad kvietimą priims tik konkrečiomis sąlygomis. Jeigu abi pusės norės, susitaikyti visada galima, tik nemanau, kad Harry bus tas, kuris nusileis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)