Šį kartą garsi moteris atskleidė savo kitą pusę, kardinaliai besiskiriančią nuo glamūrinio ir seksualaus įvaizdžio, su kuriuo įprastai tapatinama.

Žvaigždė, šiuo metu pristatanti „Netflix“ platformoje rodomą dokumentinį filmą „Pamena, Love Story“ ir savo memuarus „Love, Pamela“, sako besijaučianti gražiausia tada, kai „atrodo natūraliai“.

„Man patinka mano strazdanos. Man patinka nesutvarkyti plaukai. Patinka atrodyti gaiviai. Nemėgstu injekcijų, man tokie dalykai neveikia. Man smalsu, kas laukia toliau“, – teigia aktorė, geriausiai žinoma iš kultinio serialo „Gelbėtojai“.

Per interviu moteris pasidalino įžvalgomis, koks jausmas pasakoti savo gyvenimą, būti ikona, ką galvoja apie madą ir gimtuosius namus. Be to, kritikai ir paprasti žmonės itin palankiai vertina jos naujausius projektas, o tai garsią moterį be proto džiugina.

„Kiekvieną rytą pabundu vis laimingesnė. Jaučiu kažkokį palengvėjimą, esu labai dėkinga už mane pasiekiančią meilę ir paramą“, – sakė P. Anderson.

Paklausta, koks jausmas pagaliau papasakoti savo istoriją, aktorė prisipažino niekada nemaniusi, kad „turės tam progą“: „Maniau, kad vienintelis mano palikimas bus raudonas maudymosi kostiumėlis ir rožinė pūkuota kepurė, kad niekas niekada nesužinos, ką man teko patirti, kiek įveikti, ir kad visa tai virs meniniu projektu“.

WWD pasidalino viršelio fotosesijos užkulisių filmuota medžiaga, kurioje P. Anderson įamžinta šokanti ir besišypsanti kamerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)