41 metų britų karališkosios šeimos narė mūvėjo baltus „Veja“ laisvalaikio batelius (kainuojančius 150 dolerių), puikiai derėjusius su 99 dolerius kainuojančiu baltu dvieiliu švarku, priderino skoningą bižuteriją.

Princesė itin mėgsta „Zara“ gaminius, seniau ją buvo galima pamatyti vilkinčią žalios ir raudonos spalvos tokio pat tipo švarkais. Viena iš tokių progų buvo jos 2022 metų apsilankymas Danijoje.

K. Middleton nėra vienintelė karališkosios šeimos narė, mėgstanti „Veja“ avalynę. Juodos ir baltos spalvos šio prekės ženklo V-10 batelius (kainuojančius 195 dolerių) turi ir Meghan Markle.


Princesė, kuri buvo kapitonės P. Chandi ekspedicijos Antarktidoje globėja, renginyje išbandė jėgas traukdama dvi sunkias padangas – tai buvo vienas iš pratimų, kuriuos 33 metų P. Chandi darė ruošdamasi ekspedicijai.

„Man reikėtų daugiau treniruotis“, – juokais konstatavo trijų atžalų mama.

P. Chandi, kuriai priklauso tolimiausios solo poliarinės slidinėjimo ekspedicijos pasaulio rekordas, kartu su princese mokykloje vaikams pasakojo apie ištvermę, atkaklumą ir psichinę sveikatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)