„Jie neišskiriami. Kartu jau ilgiau nei metus, ją visi vadina „mįslingąja“, bet iš tikrųjų jų vidiniam draugų ratui tai jokia mįslė ar paslaptis. Jie pora“, – trečiadienį „The Daily Mail“ atskleidė vienas poros bičiulis.

P. Hurd vyras mirė 2019 metų spalį, jam buvo 62 metai. Vyras pralaimėjo kovą su vėžiu. Tuo metu jo turtas buvo vertinamas 500 mln. dolerių.
M. Hurdas nuo 2005 iki 2010 metų vadovavo kompiuterių ir spausdintuvų gamintojui „Hewlett-Packard“. Iš pareigų turėjo trauktis po to, kai atsidūrė seksualinio priekabiavimo skandalo epicentre. Po mėnesio jis prisijungė prie „Oracle“ komandos.

Pati Paula kadaise taip pat dirbo vadove technologijų srityje, tačiau dabar užsiima renginių organizavimu ir filantropine veikla.

60 metų Paula ir 67 metų B. Gatesas buvo susitikę dar prieš M. Hurdo mirtį, suvienijo meilė tenisui. 2015 metais jie buvo nufotografuoti stebintys teniso mačą.

Prieš mėnesį B. Gatesas ir P. Hurd buvo pastebėti „Austalian Open“ turnyre Melburne, Australijoje. Tada gandai apie galimą jų romaną ėmė sklisti dar intensyviau, tačiau susitikinėjimo fakto tuomet jie nepatvirtino.

P. Hurd ir M. Hurdas turi dvi dukras – Kathryn ir Kelly.

B. Gatesas santuokoje su Melinda Gates išgyveno 27 metus. Jų skyrybų procesas oficialiai baigtas 2021 metų rugpjūtį. Pora susilaukė trijų vaikų: 26 metų Jennifer, 23 metų Rory‘is ir dvidešimties Phoebe.

B. Gatesas, kurio turtas vertinamas 106 mlrd. dolerių, laidoje „Today“ 2022 metų gegužę prisipažino, kad „santuokoje su Melinda jis sukėlė daug skausmo“, tačiau daugiau detalių nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)