64-erių popscenos diva prisipažino, kad pristatyti Samą Smithą ir Kim Petras (tapusius pirmaisiais apdovanojimų ceremonijoje pasirodžiusiais ir Auksinius gramofonus laimėjusiais translyčiais) jai buvo didelė garbė, juolab prieš jiems atliekant kūrinį „Unholy“. Deja, nepaisydami tiesiog istorinės įvykio reikšmės, žmonės, didžiam Madonnos nusivylimui, dėmesį sutelkė ne į dueto pasirodymą, o į jos personą, konkrečiai – jos išvaizdą, rašoma portale „Page Six“.

„Užuot įsiklausę į mano žodžius – o juk kalbėjau apie tai, kad turime būti dėkingi tokiems atlikėjams kaip Samas ir Kim už pademonstruotą drąsą – daugelis nutarė aptarti iš arti darytas mano nuotraukas. Jos buvo nufotografuotos ilgo objektyvo fotoaparatu, be to, spaudos fotografo, taigi, bet kuris veidas būtų išėjęs iškraipytas!“ – išrėžė Madonna viename iš socialinių tinklų.

„Ir vėl tenka susidurti su diskriminacija dėl amžiaus ir mizoginija, persmelkusiomis pasaulį, kuriame gyvename. Pasaulis atsisako gerbti 45 metų ribą peržengusią moterį ir jaučia pareigą ją bausti, jei ji ir toliau demonstruoją tvirtą valią, atkaklumą ir drąsą“, – dėstė garsioji dainininkė.

Madonna priminė „niekada neatsiprašinėjanti už jokius savo kūrybinius sprendimus“ arba tai, kaip atrodo ir kaip rengiasi, todėl ir dabar jokiu būdu nesiruošia šito daryti.

„Spauda mane žemino nuo pat karjeros pradžios, bet aš į visa tai žiūrėjau kaip į testą, o dabar galiu tik pasidžiaugti, kad tapau novatore ir iškovojau lengvesnius laikus visoms mane palaikiusioms moterims“, – tęsė Madonna.


Nevienareikšmiškai vertinama atlikėja pažadėjo savo gerbėjams, kad dar galybę metų provokuos savo elgesiu, stengsis išplėsti leistinas ribas, kovos prieš patriarchatą, tačiau užvis labiausiai – mėgausis gyvenimu.

Negailestingą tiradą Madonna papildė „Grammy“ apdovanojimų užkulisiuose vykusių šėlionių epizodais. Juose dainininkė pozuoja su Samu Smithu, Cardi B, rodo vulgarius judesius, demonstruoja gipiūrinę liemenėlę ir atvira burna bučiuojasi su dainų kūrėju Jozzy.
Madonnos žinutė pasirodė po to, kai fanai išreiškė nerimą dėl mylimos dainininkės, kurią per „Grammy“ buvo sunku pažinti.

Anot vieno šaltinio, šoką sukėlusi Madonnos išvaizda – tai begalinio troškimo atrodyti kaip savo triumfo metais rezultatas. Deja, didžiulės pastangos kovojant su laiku ir jo ženklais vargu ar pasiteisina: Madonną darosi sunku pažinti ir ji tikrai nebeatrodo kaip jaunystėje.

Anot portalą „Page Six“ konsultavusių plastinės chirurgijos specialistų, Madonnai buvo „pakeltas“ veidas, pakoreguota nosis ir patempta oda, nors tai, esą, tik kelios iš jai padarytų operacijų.

Nors muzikos legenda tituluojama atlikėja niekada viešai nesureagavo į gandus apie tai, kokių plastinių operacijų yra pasidariusi, 2012-aisiais ji pareiškė: „Jukiu būdu nesu prieš plastinę chirurgiją, bet niekada nesutikčiau apie ją diskutuoti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją