Portalo etonline.com darbuotojai kreipėsi į teismo skaitymo iš lūpų specialistą Jeremy Freemaną, kuris pateikė savo versiją.

„Manau, kad B. Affleckui sušnibždėjus J. Lopez į ausį, ji atsakė: „Liaukis. Stenkis atrodyti draugiškesnis, motyvuotas.“ Paskui ji nusisuko, o nepatogiai pasijutęs B. Affleckas pasakė: „Pasistengsiu“.


Ši akimirka nėra vienintelė priežastis, kodėl sutuoktinių dalyvavimas sekmadienį įvykusioje ceremonijoje sulaukė tiek dėmesio. Žiūrovai taip pat pastebėjo, kad 50-ies metų amžiaus aktorius buvo prastai nusiteikęs. Bent jau tokią nuomonę galima susidaryti iš jo grimasų.

„Jen ir Benas planavo smagiai praleisti laiką „Grammy“ teikimo ceremonijoje, tačiau jiedu labai sunkiai dirba prie kelių projektų, ir Benas buvo pavargęs, – po renginio nurodė šaltinis. – Jis norėjo būti šalia Jen ir ją palaikyti, tačiau jautėsi kaip nesavas.“

Šaltinis pridūrė, kad J. Lopez „žino, kaip stipriai ją ir jos darbą palaiko Benas, tačiau taip pat supranta, jog Benas yra namisėda ir ne itin mėgsta dalyvauti renginiuose“.

„Ji yra dėkinga už palaikymą, – tęsė šaltinis. – Tiek viešumoje, tiek namuose.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją