Legendinė atlikėja teigė: „Noriu padėkoti visiems, kurie maištauja, pramina naujus takus ir nebijo už tai sulaukti kritikos. Visi maištautojai, žinokite – jūsų bebaimiškumas neliks nepastebėtas. Jūs matomi, girdimi, o svarbiausia – esate vertinami.“

Tiesa, visus labiausiai nustebino ne jos kalba, o išvaizda – atlikėjos lūpos atrodė akivaizdžiai didesnės, veidas paburkęs, ji vilkėjo juodą apgludusį kostiumą su sijonu giliu skeltuku, mūvėjo tinklines pirštines, plaukai buvo supinti į dvi kasas.

„Ar čia – Madona? Negali būti, kad tai – ji?“ – pasipylė komentarai tviteryje.

„Geriau ji apskritai nebūtų nieko dariusi veidui, – antrino kita komentuotoja. – Kam to reikėjo. Būtų gražiai senusi. Ji visada buvo graži.“

Kiti komentavo, kad Madonna buvo nepanaši į save ir kad tai – „baisiai keista“.

Vienas dainininkės gerbėjas parašė: „Man tikrai labai patinka Madonna. Bet viešpatie – ką ji pasidarė veidui.“

Madonna pristatė Kim Petras, kuri tapo pirma translyte atlikėja, pelniusia „Grammy“ apdovanojimą. Ji ir Samas Smithas gavo geriausio popdueto apdovanojimą už dainą „Unholy“.

Madonna nuo seno yra LGBTQ+ bendruomenės rėmėja. Tiesa, daugeliui popkaralienės kalba apdovanojimų ceremonijoje nepatiko, ją kaltino netgi narciziškumu.

„Tai – prasčiausia, narcizistiškiausia Madonnos kalba nuo tada, kai ji neva pagerbė Arethą Franklin [tada Madonną kaltino, kad ji daugiau kalbėjo apie save nei apie A. Franklin]“, – rašė tviteryje.

Kažkas suabejojo, ar ji apskritai iš anksto buvo pasiruošusi sakyti kalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)