„Visada svajojau tapti mama ir esu tokia laiminga, kad su Carteriu radome vienas kitą, – išskirtinai žurnalui „People“ sakė P. Hilton. – Mes taip džiaugiamės, galėdami kartu kurti šeimą, ir mūsų širdys sprogsta nuo meilės mūsų berniukui“.

Antradienį pasidalijusi šia jaudinančia naujiena socialiniame tinkle „Instagram“, P. Hilton taip pat paskelbė stambaus plano nuotrauką, kurioje matyti, kaip kūdikis laiko jos nykštį.

„Tu jau dabar esi be galo mylimas“, – rašė ji.

P. Hilton jau anksčiau yra atvirai kalbėjusi apie savo troškimą kartu su 41 metų C. Reumu tapti tėvais.

Gruodžio mėnesį duodama interviu „People“, kvepalų „Love Rush“ kūrėja aptarė savo planus susilaukti kūdikio, kai praėjusių metų pabaigoje susižadėjo su C. Reumu, ir atskleidė, kad per patį COVID-19 pandemijos įkarštį ji ir C. Reumas pradėjo dirbtinio apvaisinimo mėgintuvėlyje (IVF) procesą.

„Mes ėjome ir darėme tai kelis mėnesius, nes pasaulis buvo užsidaręs, – sakė ji „People“. – Žinojome, kad norime sukurti šeimą, ir aš mąsčiau: „Tai puikus laikas. Paprastai 250 dienų per metus praleidžiu lėktuvuose, todėl tiesiog pasirūpinkime ir paruoškime visas kiaušialąstes“. Dabar mūsų laukia tonos kiaušialąsčių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją