„Jis pasiūlė man butą ir „Porsche“, kad tapčiau jo „mergina Nr. 1“, – sako seksualioji 55 metų aktorė savo naujame „Netflix“ dokumentiniame filme „Pamela, a Love Story“ („Pamela, meilės istorija“), kuris pasirodė sausio 31 dieną.

„Tuomet aš paklausiau: „Ar tai reiškia, kad bus ir mergina Nr. 2? Och, och“, – juokėsi ji.

Tačiau S. Stallone, kuriam dabar yra 76 metai, tikino, kad jo pasiūlymas prilygsta Tinseltauno auksui.

„Jis teigė: „Tai pats geriausias pasiūlymas, kokį tik gausi, mieloji. Dabar tu esi Holivude“, – pasakojo P. Anderson ir pridūrė, kad pasiūlymą atmetė nė nedvejodama.

„Troškau būti įsimylėjusi, – sakė gražuolė. – Nenorėjau nieko, kas būtų buvę žemiau už meilę“.

Tačiau S. Stallone atstovai „The Post“ teigė, kad jokio įžūlaus kabinėjimosi niekada nebuvo.

„Mano klientui adresuotas Pamelos Anderson pareiškimas yra melagingas ir išgalvotas, – sakė „Oskarui“ nominuoto aktoriaus atstovas spaudai. – Ponas Stallone patvirtina, kad niekada nesakė nė vienos šio pareiškimo dalies“.

P. Anderson vėliau rado meilę su daugybe kitų garsių žmonių.

Savo triukšmingai išreklamuotame dokumentiniame filme krūtingoji „Playboy“ gražuolė taip pat dalijasi mažiau žinomomis, tačiau pikantiškomis detalėmis apie savo buvusius romanus su tokiomis 10-ojo dešimtmečio įžymybėmis kaip Scottas Baio (62 m.), „Supermeno“ pagrindinio vaidmens atlikėjas Deanas Cainas (56 m.), „Baywatch“ („Gelbėtojų“) žvaigždė Kelly Slateris (50 m.) ir realybės šou „The Real World: New York“ dalyvis Ericas Niesas (51 m.).

P. Anderson, kuri penkis kartus buvo ištekėjusi už keturių skirtingų vyrų, taip pat pasakoja apie savo nesėkmingas santuokas su „Motley Crue“ būgnininku Tommy Lee (60 m.) ir profesionaliu pokerio žaidėju Ricku Salomonu (54 m.).

Kitose filmo vietose ji prabyla apie tai, jog buvo tvirkinta ir išžaginta, taip pat kalba apie savo, kaip aktorės ir „Playboy“ gražuolės, karjerą bei panieką „Emmy“ prizui nominuotam „Hulu“ serialui „Pam & Tommy“ („Pam ir Tommy“), kuriame pasakojama, kaip buvo nutekinta jos ir T. Lee 1995 metų medaus mėnesio sekso juosta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją