Kaip rašo thesun.co.uk, kūdikis turėtų gimti kelių mėnesių bėgyje.

Delfi primena, kad pirmasis poros sūnus gimė 2021-ųjų vasarį.

Karalienės Elžbietos II anūkei gimęs berniukas tuomet svėrė 3,657 kg. Tai buvo devintasis monarchės ir princo Philipo provaikaitis ir pirmasis Eugenie tėvų – princo Andrew ir Sarah Ferguson.

„Jos karališkoji didenybė princesė Eugenie šiandien, 2021 m. vasario 9 d., 8.55 val., saugiai pagimdė sūnų „Portland“ ligoninėje, – buvo nurodoma rūmų pareiškime. – Gimdyme dalyvavo Jackas Brooksbankas.“ „Karalienė, Edinburgo kunigaikštis, Jorko kunigaikštis, Jorko kunigaikštienė Sarah bei George’as ir Nicola Brooksbankai buvo informuoti ir džiaugiasi naujiena, – tęsiama pareiškime. – Jos karališkoji didenybė princesė ir kūdikis jaučiasi puikiai.“

Kiek „PEOPLE“ pavyko išsiaiškinti, Eugenie pusbrolis princas Harry ir jo žmona Meghan Markle privačiai pasveikino porą. Londone esančioje „Portland“ ligoninėje gimė tiek Eugenie, tiek jos vyresnioji sesuo princesė Beatrice. Taip pat šiuose privačiuose gimdymo namuose M. Markle pagimdė Archie.

Princesės Eugenie ir jos mylimojo J. Brooksbanko tuoktuvės įvyko 2018-ųjų spalio 12-ąją. Pora vestuvėms pasirinko Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčią. O jų kelionę karieta per miestą stebėjo tūkstančiai smalsuolių.

Svečių sąrašas nebuvo paskelbtas, tačiau buvo sulaukta svarbių karališkosios šeimos narių, tarp kurių – princas Williamas su žmona Kate Middleton, princas Harry su žmona Meghan Markle, karalienė Elizabeth II ir kt.

Į vestuves buvo pakviesti aktorius Robbie Williamsas su žmona Ayda Fields, Jamesas Bluntas su žmona, atlikėja Ellie Goulding, modeliai Cara Delevingne bei Naomi Campbell ir daugelis kitų.

Pora taip pat pakvietė 1,2 tūkst. svečių iš visuomenės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją