„Visada linksma, visada smagi, charizmatiška asmenybė. Bendravom daug, paskutinį kartą prieš Kalėdas. Pokalbis kaip visada buvo puikus, šaunus, apie mirtį niekas nekalbėjo. Aš ją atsiminsiu visada pozityvią, įdomią ir turinčią Dievo dovaną – balsą. Visi žmonės, kurie ją mėgo, jos klausė, pasakys tą patį, – kalbėjo Radži. – Lietuva neteko geros artistės, dainininkės ir gero žmogaus. Ji buvo ne politikė, tai pagrindinė dovana jos buvo balsas, talentas. Kitus dalykus, manau, įgauname gyvendami, pavyzdžiui, didesnę charizmą, bendravimą.“

Pasak garsaus atlikėjo, V. Katunskytė paliko didžiulį palikimą tiek vyresniems, tiek jaunesniems muzikos mylėtojams.

„Vitalija buvo smagus žmogus. Per tiek metų, kiek mes pažįstami, tarp mūsų nebuvo jokių pykčių, nesusikalbėjimų. Visada suprasdavo. Bet nereikia liūdėti. Ji paliko Lietuvai daug dainų“, – sakė Radži.

Delfi primena, kad netikėta žinia apie garsios atlikėjos netektį Delfi pasiekė trečiadienio vakarą. Skaudžią naujieną patvirtino buvęs V. Katunskytės dukros vyras Kęstutis Blažys.

„Taip, dar nežinoma mirties priežastis, daktarai sako, kad dėl širdies. Ji buvo namuose“, – Delfi sakė K. Blažys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)