Kalbėdamas apie Vitaliją atlikėjas negailėjo gražių žodžių.

„Vitaliją pažinau ne kaip draugę, momentu ji tam tikra prasme pakeitė mamą. Nedaug kartų bendravom, bet labai artimai, porą koncertinių turų turėjom kartu. Itin šiltas prisiminimas liko, – sakė L. Vaitkevičius. – Buvo toks nutikimas. Ji pakvietė mus į savo kalėdinį turą. Sako, vyrukai, tik penkios dainos. Mes buvom nukentėję po visų karantinų, buvo sunkoka su pinigais. O ji sako – apie tai net negalvokit, pasidalinsiu, kiek įmanoma. Mes atvykom, galvojam, čia staigiai tas penkias dainas sudainuosim. O koncertas vyko penkias valandas. Plyšo žandai nuo emocijų, juoko. Ji buvo žmogus su siela, žmogus-viesulas. Ir už scenos ji buvo tikras ramstis.“

Delfi primena, kad netikėta žinia apie garsios atlikėjos netektį Delfi pasiekė trečiadienio vakarą. Skaudžią naujieną patvirtino buvęs V. Katunskytės dukros vyras Kęstutis Blažys.

„Taip, dar nežinoma mirties priežastis, daktarai sako, kad dėl širdies. Ji buvo namuose“, – Delfi sakė K. Blažys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją