Paskutiniame instagramo įraše prieš mirtį 54 metų dainininkė ir dainų autorė pasidalino momentine PEOPLE publikacijos, kurioje liejo skausmą dėl sūnaus netekties, nuotrauka.

„Sveiki, Gedulo dienos proga parašiau apie gedulą ir netekties skausmą @people. Pamaniau, kad pasidalinsiu ir čia, kad visi, kuriems reikia išgirsti, ką noriu pasakyti, perskaitys ir sulauks palaikymo“, – prie rugpjūčio 30 dienos įrašo prirašė L. M. Presley.

Įraše įkelta nuotrauka, kurioje Lisa Marie sėdi ant sofos padėjusi galvą ant 2020 metų liepą nusižudžiusio sūnaus B. Keougho peties. Moters įrašas ragino sekėjus perskaityti jos esė, kurioje ji atvirai kalba apie netekties skausmą ir mirtį, akcentuodama, kad tai neišvengiama „gyvenimo dalis“.


Elvio ir Priscillos Presley‘ių dukra rašė: „Mirtis yra gyvenimo dalis, nepriklausomai nuo to, patinka mums tai ir ne. Kaip ir gedulas. Apie jį reikia tiek daug išmokti ir suprasti, bet štai ką man jau pavyko suprasti. Netekties skausmas niekada nepasitraukia, jis nedingsta, kad ir kiek metų nuo netekties praeitų“.

Dalindamasi savo patirtimi netekus sūnaus, moteris pridūrė: „Netekties skausmas yra tai, kas tave lydės visą likusį gyvenimą nepriklausomai nuo to, kad tam tikri žmonės ar mūsų kultūra bando įtikinti kitaip. Su tuo nesusitaikai, prie to nepripranti ir taškas“.

Mėnuo iki šio įrašo L. M. Presley pasidalino ir nuotrauka, kurioje – jos ir sūnaus pėdos su vienodomis tatuiruotėmis. Prieraše ji paaiškina, kad vienodomis tatuiruotėmis motina ir sūnus pasipuošė prieš kelerius metus per Motinos dieną.

„Tai keltų amžinybės mazgas. Jis simbolizuoja mūsų amžinąjį ryšį. Mes šį simbolį pasirinkome neatsitiktinai, jis simbolizuoja mūsų amžinąją meilę ir amžiną ryšį“, – paaiškino ji.


Lisos Marie motina žinią apie dukros mirtį patvirtino ketvirtadienio vakarą, išplatintame pranešime teigiama: „Iš skausmo plyštančia širdimi dalinuosi siaubinga žinia: mano nuostabioji dukra Lisa Marie mus paliko. Ji buvo stipriausia ir labiausiai mylėti mokanti moteris, kiek man teko sutikti. Šiuo sunku laikotarpiu prašome gerbti mūsų privatumą. Ačiū už mums siunčiamą meilę ir maldas. Kol kas daugiau komentarų nebus“.

L. M. Presley ketvirtadienio rytą skubiai išgabenta į ligoninę, kaip įtariama, sustojus širdžiai. Los Andželo šerifo departamentas PEOPLE informavo, kad paramedikai gavo pranešimą apie nebekvėpuojančią vidutinio amžiaus moterį. Atvykę nurodymu adresu, paramedikai pradėjo gaivinimo procedūrą, aptikę „gyvybės ženklų“ skubiai ją išgabeno į ligoninę, kur visgi ji mirė. Į L. M. Presley mirtį sureagavo ir nemažai garsenybių.

Štai Johnas Travolta parašė: „Lisa, mažyle, man siaubingai gaila. Labai tavęs trūks, bet žinau, kad ir vėl susitiksime. Riley, Priscilla, Harper ir Finley – laikykitės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją