„Tai buvo labai stiprus ir labai tikras žmogus. Su viskuo, kas priklauso stipriam žmogui. Kuris nemeluoja, kuris bando gyventi iš tikrųjų. Tai kai gyveni iš tikrųjų, tai vat matot rezultatą, koks yra susidomėjimas net ir mirties akivaizdoje.

Be abejo, žiauriai gaila, tai buvo tikrai šito žanro ikona, jei mes kalbame apie sugebėjimą savimi stilizuoti gyvenimą, pasaulį, tai jai tai puikiai pavyko. Ji yra tarptautinio lygio modelis, moteris, sugebanti eksploatuoti maksimaliai savo išvaizdą ir savimi parodyti, kas tai yra stilizuoti, vizualizuoti, nes tai buvo jos profesija.

Mes kaip tik po paskutinės laidos (A. Jagelavičiūtė neseniai davė interviu laidai „Pas Editą“, - Delfi), su redaktore kalbėjomės, kad dar po 2-3 metų mes turėsime labai ryškią ir įdomią asmenybę. Kad dar reikia leisti pabręsti truputėlį, kada ji pasuks į tikruosius menus ir, turbūt, bus labai įdomu stebėti, kaip ji keisis ir kaip eis aukštyn. Bet taip neatsitiko. Dievas mato plačiau. Tai tegu ilsisi ramybėje“, - sakė E. Mildažytė.

Šiltą jos pokalbį su A. Jagelavičiūte galite pamatyti čia:

Atsisveikinti besirenkantys žmonės:

Atsisveikinimas laidojimo namuose:


In memoriam:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją