Žinoma žurnalistė A. Bacman pradžiugino savo gerbėjus nauja nuotrauka, kuriai pozuoja su vyru Dmitrijumi Gordonu. Pora nusifotografavo namų aplinkoje.

Komentuodama jaukumu dvelkiantį kadrą A. Bacman prasitarė, kad mintis apie naujametinę eglę siaučiant karui jai sukėlė abejonių. Vis dėlto sutuoktiniai nutarė padovanoti sau bent šiokią tokią šventę ir pasipuošė visiškai mažą eglutę, rašo unian.net.

„Nenorėjau šiemet puošti eglės, neturėjau nuotaikos. Vis dėlto nutariau: „Velniop jus, okupantai!“. Kad ir visai nedidelę eglutę, bet pasistatėme. Prie jos ketiname išsakyti pagrindinį savo norą“, – parašė D. Gordono žmona.

Nuotraukoje papuoštą eglutę galima pamatyti Alesiai ir Dmitrijui už nugarų. Abudu žvelgia tiesiai į kamerą. Vyras šypsosi, o žmonos veido išraiška gana rimta.

Dmitrijus Gordonas su žmona

Visiškai neseniai žurnalistas Dmitrijus Gordonas papasakojo, iš ko gyvena vykstant karui. Jis prisipažino, kad po vasario 24-osios jo pajamos gerokai sumenko. Pelnas sumažėjo ir dėl Rusijos robotų atakų, nukreiptų į jam priklausančius informacinius kanalus.

„Monetizavimo mastas sumažėjo, kadangi Rusija nemonetizuojama. Pragyvenimui daugmaž užtenka. Prieš karą buvau padaręs interviu, iš kurio užsidirbau 70 tūkst. dolerių. Tai buvo pokalbis su Sergejumi Pugačiovu. Jis buvo peržiūrėtas 18 mln. kartų. Aš nieko neslepiu, visada rūpinuosi skaidrumu. Beje, „juodaisiais pinigais“ mes neužsiimame. Reklamos taip pat neleidžiame. Belieka tik monetizavimas „YouTube“, – sakė D. Gordonas.

Taigi, žiniasklaidos kanalais gaunamos įplaukos gerokai sumažėjo. Tam tikrą dalį pajamų garantuoja nekilnojamojo turto nuoma.

„Šiek tiek [pajamų] iš nuomos ir „YouTube“, tačiau tikriausiai reikia kalbėti ir apie išlaidas, kadangi prasidėjus karui svetainė tapo nepelninga. Nebėra reklamos, nes viskas sužlugdyta. Tačiau dėl to aš nesijaudinu: juk žmonės dabar praranda tiek, kad siaubas ima pagalvojus“, – samprotavo D. Gordonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją