Trijų vaikų mama tiesiog švytėjo, apsivilkusi vyšninės spalvos paltą, kurį pasiuvo „Eponine London“, apsiavusi tokios pačios spalvos „Gianvito Rossi“ aukštakulnius ir prie jų priderinusi delninukę, rašo hellomagazine.com.

Derėtų paminėti ir ilgus, beveik pečius siekiančius Kate Middleton auskarus. Tamsiai raudonos spalvos brangakmeniais pagražinti papuošalai atrodė prabangiai. Netgi buvo galima pagalvoti, kad jie buvo paimti iš karališkajai šeimai priklausančios istorinių brangenybių kolekcijos.

Bet iš tikrųjų šie auskarai atkeliavo iš parduotuvės „Accessorize“ ir kainavo vos 14 svarų sterlingų (16 eurų). Kol kas šių auskarų dar yra prekyboje, bet tikriausiai ne ilgam, juk juos segėjo K. Middleton.

Parduotuvės interneto svetainėje pateikiamas ir auskarų aprašas: „Pademonstruokite sodrius uogų atspalvius. Šie auskarai yra ilgi, padabinti eklektiškais brangakmeniais. Tiesiog pasileiskite plaukus, kad auskarai žaižaruotų tarp sruogų jums linksmai leidžiant laiką vakarėlyje.“

Tai ne pirmas kartas, kai naujoji Velso princesė visus nustebina pigiais auskarais. Praėjusį mėnesį K. Middleton lankėsi Skarbore, apsivilkusi prabangų smėlio spalvos „Max&Co“ paltą ir tokios pačios spalvos sluoksniuotą nertą suknelę ilgomis rankovėms ir aukšta atlenkiama apykakle, kurią susijuosė gelsvai rusvos spalvos „Boden“ diržu. O į ausis įsisegė „Accessorize“ auskarus „Twisted Circle Drop“, kurie tada kainavo vos penkis svarus sterlingų (apie šešis eurus).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją