55 metų „Moulin Rouge!“ žvaigždės veidas švytėjo, kai ją su rankiniu bagažu VIP atvykimo salėje pasitiko K. Urbanas.

55 metų Keithas, kuris neseniai Sidnėjuje surengė paskutinį savo pasaulinių gastrolių „Speed of Now“ koncertą, vesdamas savo šeimą per terminalą išdidžiai laikė Nicole už rankos, rašo dailymail.co.uk.

Išlipdama iš lėktuvo Nicole vilkėjo niekuo neišsiskiriančiais drabužiais – tiesaus kirpimo džinsais, pilku megztuku ir baltais sportiniais bateliais.

Stilingoji žvaigždė savo įvaizdį užbaigė užsimesdama ilgą juodą paltą ir užsidėdama juodą kepuraitę bei akinius nuo saulės. Rankoje ji nešėsi didelę dygsniuotą rankinę.

55 metų Keithas taip pat pasirinko kasdienį įvaizdį, vilkėdamas marškinėlius, prasegamą švarkelį ir juodas sportines kelnes.

Nicole atrodė geros nuotaikos – ji mojavo rankomis ir šypsojosi žvaigždės nustebintiems smalsuoliams.

Vėliau garsioji šeima buvo pastebėta sėdanti į automobilį „Audi 4WD“ ir išvykstanti į savo namus Sidnėjuje.

Paauglė Sunday puikiai atrodė vilkėdama įdegio spalvos sportinį kostiumą, o Faith kelionei pasirinko stilingą sijonėlį, baltą kardiganą ir sportbačius.

Mergaitės džiaugsmingai sukrovė savo bagažą į automobilį, laukusį jų šeimos.

Nicole ir Keithas susituokė 2006 metų birželio 25 dieną, kai susipažino per vieną renginį ankstesniais metais.

Pora santuokos įžadus davė Kardinolo Cerretti koplyčioje, kuri įsikūrusi Šv. Patriko koledžo teritorijoje Sidnėjaus Manlio rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją