Socialinėje žiniasklaidoje pasidalintuose vaizdo įrašuose – ir soliniai J. Lopez pasirodymai iš vakarėlio, kuriuose ji atlieka tokias garsias dainas kaip „It‘s the Most Wonderful Times of the Year“ ir džiazinę „Jingle Bells“ versiją.

Vakarėlio šeimininkė pasipuošė žalios ir aukso spalvos suknele, prie kurios priderino ekstravagantišką kaklo papuošalą su deimantais. Dainininkė ir aktorė plaukus buvo susirišusi į uodegą.


O štai filmo „Argo“ žvaigždė B. Affleckas, užsiauginęs vešlią barzdą, vakarėlyje vilkėjo juodu megztuku ir juodais marškinėliais.

Vakarėlyje linksminosi tokie žinomi žmonės kaip Vanessa Hudgens, Doja Cat ir Jane Fonda.

Pasidalintame vaizdo įraše girdėti, kaip visi susirinkusieji reaguoja į garsios poros duetą. Kol dainavo J. Lopez ryškių emocijų negirdėta, bet prisijungus jos vyrui salė prapliupo juokais. Šypseną svečiams sukėlė faktas, kad aktorius, panašu, nėra pratęs naudotis mikrofonu.

Aktyviai gražiausioms metų šventėms J. Lopez ruošiasi nuo pat gruodžio pradžios. Prieš kelias savaites ji pozavo instagramo nuotraukai nuo galvos iki kojų vilkėdama raudonai, o prierašas skelbė: „Jau panašėja į Kalėdas“.

Garsiai porai šie metai iš tikrųjų buvo ypatingi: jie atšoko net dvejas vestuves: liepą Las Vagase, o po mėnesio surengė puotą Džordžijoje.

Pora susipažino 2001 metais juostos „Gigli“ filmavimo aikštelėje, kai J. Lopez dar buvo ištekėjusi už savo antrojo vyro Criso Juddo. Po jos skyrybų 2002 metais J. Lopez ir B . Affleckas stačia galva nėrė į naujus santykius, tais pačiais metais aktorius mylimajai pasipiršo. Tik tąkart jiems nebuvo lemta susituokti, jie išsiskyrė ir kiekvienas sukūrė šeimą.

J. Lopez ištekėjo už Marco Anthony ir jam pagimdė dvynius Maxą ir Emme, kuriems dabar po keturiolika. B. Aflleckas tada prisiekė amžiną meilę Jennifer Garner, su kuria augina tris atžalas: septyniolikos Violet, trylikos Seraphiną ir dešimties Samuelį. Abi šios santuokos baigėsi skyrybomis, o B. Afflecko ir J. Lopez meilė 2021 metais sutvisko naujomis spalvomis, balandį aktorius antrą kartą paprašė dainininkės rankos, ir šis kartas buvo lemtingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją