Netoliese patruliavę policininkai, esą, matė, kaip maždaug 2.45 val. vietos laiku moteris, vardu Shanice Aviles, įėjo į 65-oje gatvėje esančius namus, rašoma portale nytimes.com.

Sh. Aviles į namą įėjo pro rūsį, ir tai sukėlė įtarimų. Policininkai ėmė sekti įsilaužėlę. Netruko paaiškėti, kad ji mėgina išsinešti namuose esančius daiktus. Ką konkrečiai Sh. Aviles bandė pavogti, nenurodoma. Sh. Aviles buvo tuojau pat sulaikyta.

Niujorke gimęs ir užaugęs R. De Niro pirmąjį „Oskarą“ laimėjo 1974-aisiais už geriausią antraplanį vaidmenį perteikiant jauno Vito Corleone personažą filme „Krikštatėvis II“ („The Godfather: Part II“). Antrą kartą puikiausio įvertinimo R. De Niro sulaukė už darbą 1980-aisiais pasirodžiusioje kino juostoje „Įsiutęs bulius“ („Raging Bull“).

Geriausio pagrindinio aktoriaus kategorijoje jis buvo nominuotas ir už vaidmenį filme „Elnių medžiotojas“ („The Deer Hunter“). Apskritai, per penketą pastarųjų dešimtmečių R. De Niro pasirodė toli gražu ne viename itin palankiai kritikų įvertintame filme, kaip antai „Taksistas“ („Taxi Driver“), „Geri vyrukai“ („Goodfellas“), „Airis“ („The Irishman“), „Paskutinis tėvų išbandymas“ („Meet the Parents“) ir „Bronkso istorija“ („A Bronx Tale“).

R. De Niro iš namų išėjo maždaug 16.40 val. vietos laiku. Jis buvo su skrybėle ir kauke. Daug nestoviniuodamas aktorius įsėdo į juodos spalvos visureigį. „Viskas puiku, ačiū,“ – tarstelėjo jis reporteriams prieš nuvažiuodamas.

Taip ir nepaaiškėjo, ar Sh. Aviles, ne pirmą kartą už įsilaužimą suimama pilietė, specialiai nusitaikė į vieno iš geriausių planetos aktorių namus. Remiantis teismo dokumentais, vien tik per praėjusius metus metus Sh. Aviles buvo įkliuvusi dėl šešių incidentų.

Spalio 1 d. ji įsilaužė į Niujorko Astorijos rajone esančius apartamentus, o po dviejų dienų, t. y. spalio 3 d., – į namus Aukštutiniame Istsaide, iš kurių pavogė 200 dolerių grynaisiais, taip pat moterišką rankinę ir žiedą.

Spalio 11 d. Sh. Aviles ir vėl pabandė apiplėšti vienus iš namų Manhatane. Maždaug 2.15 val. nubudęs vyras pastebėjo, kad kol miegojo, nuo šalia lovos esančio staliuko dingo piniginė ir raktai. Jis šoko apieškoti būsto ir aptiko už šaldytuvo besislepiančią įsilaužėlę. Ji tuojau pat puolė muštis. Per kilusias grumtynes vyriškis peiliu sužeidė Sh. Aviles į kairiąją šlaunį.

Spalio 11 d. Sh. Aviles buvo pateikti kaltinimai dėl trijų apiplėšimų. Tąsyk ji buvo lygtinai paleista, tačiau jau kitą dieną vėl suimta dėl apiplėšimo Astorijos rajone.

Gruodžio 13 d. ji buvo nusiųsta į vieną iš Niujorko gydymo centrų, skirtų asmenims, kenčiantiems nuo priklausomybių ir psichikos sutrikimų. Praėjus dviem dienoms, kai Sh. Aviles nepasirodė teismo posėdyje, teisėjas paskelbė įsakymą dėl neatvykusio teisiamojo suėmimo.

Po Naujų Metų spaudos atstovai drebėdami iš šalčio buriavosi prie keturių aukštų mūrinio pastato – pastarojo Sh. Aviles taikinio – ir laukė pasirodančio R. De Niro.

Praeiviai sustodavo pasiteirauti, kodėl čia susispietę žurnalistai, o viena moteris kvatodama sušuko: „Tai štai kur tai įvyko!“

Apie 13.30 val. į namus buvo pristatyta gal 10 tamsiai mėlynų maišų su auksiniais „Nobu“ užrašais. „Nobu“ – tai restoranų ir viešbučių tinklas, kurio bendrasavininkiu yra R. De Niro.

Maždaug po valandos buvo pastebėti spynas į priekines namo duris statantys darbininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją