Penktadienį Catherine Zeta – Jones pasirodė laidoje „The Kelly Clarkson Show“, kurioje kalbėjo apie savo šeiminį gyvenimą. Velse gimusi aktorė, kuri jau 22 metus yra ištekėjusi už 78 metų M. Douglaso, praėjusį mėnesį buvo slapta išskridusi į Prancūziją, rašo express.co.uk.

Britų aktorė pridūrė, kad jos antrajai pusei nieko nežinant, ji į Prancūziją skrido su 22 metų sūnumi Dylanu, o jos 19 metų dukra Carys į Prancūziją skrido iš Rytų pakrantės.

Prancūzijoje susitikusi trijulė į viešbutį įsmuko naktį. Kai M. Douglasas po darbo pasirodė savo viešbučio kambaryje, jo laukė tikras siurprizas – netikėtai atvykusi šeima.

Tačiau pirminė Michaelo reakcija išgąsdino jo žmoną Catherine.

Aktorė apie tai papasakojo po to, kai Kelly paklausė, kaip sekasi jos šeimai.

„Wednesday“ žvaigždė atsakė: „Jiems sekasi puikiai. Tiesą sakant, toks jausmas, kad Michaelas jau visą gyvenimą dirba Prancūzijoje, kur filmuojasi tikrai puikiame projekte“.

„Taigi vaikai ir aš iš tikrųjų nustebinome jį Padėkos dienos proga. Jis neturėjo nė menkiausio supratimo“.

„Mes atskridome ir į viešbutį atvykome naktį. Jis grįžo iš darbo namo, o ten buvome mes“, – tęsė Catherine.

„Tai buvo vienas iš tų... Minutę pamaniau, kad jį ištiks širdies smūgis“.

„Jis loštelėjo atgal ir sušuko: „Dieve mano!“, o tada pravirko“, – pridūrė ji.

Aktorė pažymėjo, kad „tai buvo viena iš tų nuostabių, nuostabių, nuostabių akimirkų“.

„Ach, man tai patinka. Man patinka nuostabios staigmenos“, – įsiterpė laidos vedėja.

Aktorė iš Velso, šiuo metu vaidinanti Morticią Addams „Netflix“ seriale „Wednesday“, taip pat dalyvavo laidoje „Late night with Seth Meyers“, kur aptarė savo būsimą vaidmenį filme „National Treasure: Edge of History“ („Nacionalinis lobis: istorijos pakraštys“)".

Dalyvaudama šioje laidoje, Catherine papasakojo apie savo vestuvių metines, kurias pora minėjo lapkričio mėnesį.

Kai Sethas priminė, kad pora yra susituokusi jau 22 metus, pasigirdo žiūrovų sveikinimo šūksniai. Catherine į juos atsakė: „Žinau. Ar galite įsivaizduoti 22 metus? Ir gimtadienius mes švenčiame tą pačią dieną. Rugsėjo 25 d. yra mūsų abiejų gimtadienis“.

Tada ji žvilgterėjo į auditoriją ir šypsodamasi pridūrė: „25 metų skirtumas. Tai nėra ta pati diena“.

Kalbėdama apie tai, kaip jie šventė šią sukaktį, C. Zeta – Jones pažymėjo: „Mes vykome atostogų į Maroką. Tai buvo pasakiška“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją