Pirmadienį, gruodžio 12 d., pasirodė naujas pristatomasis filmukas, skirtas paskutinėms trims dokumentinio serialo dalims, kurios „Netflix“ platformoje taps prieinamos ketvirtadienį, gruodžio 15 d.

Šiame filmuke yra nauja Sasekso kunigaikščių šeimos nuotrauka, kurioje įamžinti jųdviejų vaikai – trejų metukų amžiaus Archie Harrisonas ir vienerių metukų amžiaus Lilibet Diana, informuoja „People“.

Nespalvotame kadre pora eina tolyn nuo objektyvo, nešdami savo atžalas: Lili sėdi princui Harry ant pečių, o sūnelį M. Markle nešasi ant rankų.

Princas Harry ir Meghan Markle su vaikais /Foto: Netflix

Kita į pristatomąjį filmuką įtraukta nuotrauka, regis, buvo padaryta tą pačią dieną: M. Markle sėdi virtuvėje ant stalo priešais princą Harry, o jųdviejų drabužiai yra tokie pat, kaip ir pirmiau minėtoje nuotraukoje.

Pristatomojo filmuko pabaigoje 41-erių metų amžiaus M. Markle ir 38-erių metų amžiaus princas Harry mėgaujasi gyvenimu Kalifornijos valstijoje esančiame Montecito miestelyje, į kurį persikėlė 2020 m., atsisakę karališkosios šeimos narių pareigų.

„Kad galėtume pradėti kitą savo gyvenimo skyrių, turėjome užbaigti ankstesnį“, – sako Harry, o pristatomajame filmuke rodomos akimirkos, kai pora leidžia laiką paplūdimyje ir lauke žaidžia su savo vaikais.

„Tai suteikė mums progą susikurti tokius namus, kokių visada norėjome“, – priduria M. Markle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)