Elžbietai II pagerbti skirtas kalėdinių giesmių koncertas „Royal Carols: Together at Christmas“ įvyks ketvirtadienį, gruodžio 15-ąją, tą pačią dieną, kai bus išleistos kitos trys dokumentinio serialo apie Sasekso kunigaikščius dalys. Koncerto įrašą televizijos kanalas ITV transliuos per Kūčias, praneša dailymail.co.uk.

Velso princesės garbanos laisvai dengė pečius, o makiažas buvo neryškus, kad pagrindiniu jos pasirinkto stiliaus akcentu taptų raudona suknelė. Jai už nugaros žėrėjo žaisliukais ir kaspinais padabinta Kalėdų eglutė.

Kalėdinių giesmių koncertas skirtas nesavanaudiškiems JK bendruomenių veiksmams pagerbti bei bendrumo ir savitarpio pagalbos svarbai pabrėžti.

Naujoji K. Middleton nuotrauka buvo paskelbta po to, kai pasidarė aišku, kad princas Williamas vargu ar kada nors susitaikys su princu Harry, nes, pasirodžius naujajam „Netflix“ dokumentiniam serialui, pasijuto išduotas savo brolio. 40-ies metų amžiaus Velso princas niršta ant Harry už Elžbietai II parodytą nepagarbą, kai ji buvo gyva.

Remiantis šaltinių nuomone, dokumentinis serialas, kurio princas Williamas, kiek žinoma, dar nežiūrėjo, bet greičiausiai pažiūrės, tikriausiai nepakeis jo nuomonės.

Princas Harry ir M. Markle JK pavadino rasistine šalimi ir kritikavo perdėtą karališkosios šeimos „pedantiškumą“.

„Kai Willas ir Kate pirmą kartą atėjo į svečius, aš, kiek pamenu, vilkėjau plėšytus džinsus, buvau basa ir puoliau ją apkabinti. Visada mėgau glebėsčiuotis, tačiau nežinojau, kad daugeliui britų toks elgesys atrodo nederamas“, – pareiškė M. Markle.

Regis, Velso princas ir princesė dar nežiūrėjo dokumentinio serialo. Taip pat jiedu nepakomentavo pirmosiose trijose serijose aptartų dalykų.

Nors jokių nepadorių detalių kol kas nebuvo atskleista, princas Williamas įtariai vertina princo Harry motyvus, ypač turint omenyje, kad kitų metų pradžioje pasirodys Harry knyga.

„Princas Williamas labai saugo savo privatumą, o Harry veiksmai prieštarauja visiems Williamo įsitikinimams. Vien dėl šios priežasties daugelis mano, kad jiedu niekada nesusitaikys. Per daug vandens nutekėjo“, – sakė jo bičiulis.

Visgi šaltiniai nurodė, kad karališkajai šeimai ypač nepatiko kritika, išsakyta Elžbietos II ir Tautų Sandraugos, pavadintos „Imperija 2.0“, atžvilgiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją