Teigiama, kad vienas iš jų buvo aktorius Colinas Farrellas, kuris už Holivudo legendą buvo jaunesnis 44 metais. Jiedu susipažino Cedars – Sinai ligoninėje Los Andžele, Kalifornijoje, 2009 metais, kai E. Taylor buvo atliekama širdies operacija, o C. Farrellas ten laukė savo sūnaus gimimo, rašo pagesix.com.

Colinas Farrellas

Po atsitiktinio susitikimo ligoninėje „The Banshees of Inisherin“ žvaigždė, kuriai dabar 46 metai, paskambino savo agentei ir paklausė, ar ši galėtų suorganizuoti privatų apsilankymą E. Taylor namuose.

„Elizabeth buvo suintriguota, – rašo Kate Andersen Brewer savo naujoje biografinėje knygoje „Elizabeth Taylor: The Grit & Glamour of an Icon“. – Jo airiškas akcentas ir nekonformistinė reputacija priminė jai jos mylimą Richardą“.

E. Taylor už Velse gimusio aktoriaus Richardo Burtono buvo ištekėjusi du kartus: 1964 – 1974 ir 1975 – 1976 metais.

Per pirmąjį susitikimą E. Taylor dvare Bel Aire C. Farrellas atsinešė vieną Williamo Butlerio Yeatso poezijos knygą ir „jai pasakė, kad jei ji kada nors norės, kad jis sugrįžtų ir paskaitytų jai eilėraščių, jis džiaugsmingai sutiks“.

Vėliau E. Taylor aktoriui parašė: „Buvo labai malonu su jumis susitikti. Ir ačiū Dievui... Jūs esate tikras keltas. Primenate man tiek daug gerų dalykų... tiek daug laimingų dalykų. Ačiū, kad esate toks tikras“.

Elizabeth Taylor

„Jis vėl ir vėl ateidavo jai paskaityti, – rašo K. A. Brewer. – Jis atsisėsdavo į fotelį šalia jos lovos, o ji kartais pasileisdavo Richardo, skaitančio poeziją, įrašus“.

„Taip prasidėjo pusantrų ar dvejus metus trukę santykiai, kurie buvo tikrai puikūs, – 2013 metais Ellen Degeneres laidoje „The Ellen Degeneres Show“ atskleidė C. Farrellas. – Tai buvo tarsi paskutiniai – man atrodo, ne jos, o mano galvoje – paskutiniai romantiški santykiai, kuriuos turėjau. Kurie niekada nebuvo išbaigti“.

Abi žvaigždės visą likusį E. Taylor gyvenimą išliko artimos ir kelis kartus buvo susiskambinusios vėlyvą naktį.

„Paskambinau jai antrą valandą nakties. Atsiliepė jos slaugytoja. Paklausiau: „Ar ji nemiega?“ ... Ir mes kalbėjomės pusvalandį, valandą, iki paryčių“.

„Buvo tikrai šaunu. Aš tiesiog ją dievinau, – tęsė jis. – Ji buvo įspūdinga moteris. Norėjau tapti [devintuoju vyru], bet mums pritrūko kelio“.

E. Taylor buvo sužavėjusi ir kitą netikėtą įžymybę – režisierių Davidą Lynchą, kuris yra aistringai pasakojęs, kaip 1987 metais per vakarėlį po „Oskarų“ teikimo ceremonijos pasibučiavo su šia aktore.

David Lynch

„Lėtai pasilenkiau, vis artėdamas prie jos lūpų, užburtas tų violetinių akių, – prisiminė jis. – Lenkiausi vis artyn ir artyn, ir netrukus mano lūpos jau lietė jos lūpas“.

„Ir jos vis giliau ir giliau grimzdo į tas purias lūpas... Mačiau jos užmerktas akis, kol bučiavomės, o tuomet užsimerkė ir maniškės, ir mes panirome į sapną, kurio aš niekada nepamiršiu“.

„Twin Peaks“ režisierius tvirtino, kad per daugelį metų jie bučiavosi dar tris kartus, ir sakė, kad dailioji aktorė „niekada nesiliovė tikėti, jog gali turėti bet kurį vyrą, kurio tik panorėtų, nepaisant to, kiek jai metų“.

E. Taylor nuo širdies nepakankamumo mirė sulaukusi 79 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją