38 metų režisiere virtusi aktorė, praėjusį mėnesį išsiskyrusi su 28 metų popmuzikos žvaigžde Harry Stylesu, vilkėjo drąsią juodą nėrinių suknelę, pro kurią švietė jos figūra, rašo dailymail.co.uk.

Po perregima suknele ji buvo be liemenėlės, bet apatinę kūno dalį paslėpė po juodomis kelnaitėmis.

Suknelę prilaikė itin plonos petnešėlės, o jos apačią puošė sijonas su raukiniu, nusidriekęs iki pat žemės.

Ir taip liekną liemenį Olivia suveržė plačiu, juodu odiniu diržu su didele auksine sagtimi.

Jos medaus atspalvio plaukai buvo perskirti per vidurį ir suformuoti firminėmis „House“ žvaigždės paplūdimio bangomis.

„Don`t Worry Darling“ režisierė savo skvarbias mėlynai žalias akis išryškino dūminiu juodos spalvos akių pieštuku.

Jos blakstienos buvo lengvai padengtos blakstienų tušu, o vokai padažyti švelniais rožiniais šešėliais.

Olivios lūpoms putlumo teikė šviesiai rausvas lūpų blizgis, o aukšti skruostikauliai buvo paryškinti švytinčiais persikų spalvos skaistalais.

Dviejų vaikų motina šypsojosi fotografams, kai praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai nutraukė beveik dvejus metus trukusį romaną su H. Stylesu, drąsiai viena žengė ant žvaigždžių knibždančio raudonojo kilimo.

Olivia Wilde

Lapkritį paaiškėjo, kad Olivia ir Harry nusprendė padaryti „pertrauką“, nes skirtingi tvarkaraščiai ir prioritetai neleido jiems gyventi kartu. Pora susipažino filmuojant Olivios režisuojamą filmą „Don't Worry Darling“, kuriame H. Stylesas atliko vieną vaidmenį.

Nors skelbiama, kad Harry ir Olivia vis dar palaiko draugiškus santykius, vienas šaltinis leidiniui „People“ sakė, kad gyventi be dainininko aktorei buvo „sudėtinga“.

Jis taip pat pažymėjo, kad Olivią „nuvylė“ tokia santykių baigtis, nes ji tikėjo, kad jie sugebės išspręsti bet kokias iškilusias problemas.

Olivia ir Harry romaną užmezgė 2021 metų sausį, praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai ji paskelbė išsiskyrusi su savo ilgamečiu sužadėtiniu ir dviejų vaikų tėvu, 47 metų Jasonu Sudeikiu.

Rugsėjį pasirodęs filmas „Don`t Worry Darling“ sulaukė negailestingų kino kritikų įvertinimų. Prieš jo pasirodymą sklandė gandai, jog tarp režisierės Olivios ir pagrindinio vaidmens atlikėjos Florence Pugh tvyro įtampa.

Olivia Wilde

Teigta, jog nesutarimai tarp moterų kilo filmavimo aikštelėje, o vienas iš skandalingiausių pareiškimų buvo tas, esą Florence „už kadro“ bučiavosi su Harry, ir tai vyko vos prieš kelias savaites, kai jis užmezgė romantiškus santykius su Olivia.

Olivia bandė paneigti šiuos gandus ir per vieną interviu juos pavadino „netiesa“.

Antradienio vakarą „Don`t Worry Darling“ pelnė geriausio 2022 metų draminio filmo apdovanojimą.

Atsiimdama apdovanojimą Olivia sakė: „Mes šį filmą kūrėme 2020 metais, kai daugelis žmonių nebuvo tikri, ar žiūrovai kada nors sugrįš į kino teatrus, ar jie kada nors atsidarys, tačiau... komandos nariai pandemijos metu kiekvieną dieną vykdavo į darbą, kad sukurtų kažką, ką jūs galėtumėte žiūrėti. Taigi šis filmas pasirodė, ir mes esame labai dėkingi“.

Harry ir Florence varžėsi tarpusavyje Geriausios 2022 metų draminio filmo žvaigždės kategorijoje.

48-uosius kasmetinius „People`s Choice“ apdovanojimus antrus metus iš eilės vedė Kenanas Thompsonas, o į apdovanojimus pretendavo tokios žvaigždės kaip Harry Stylesas, Taylor Swift, Bad Bunny ir Beyonce.

Žvaigždžių kupinas renginys vėl vyko „Barker Hangar“ salėje, Kalifornijos Santa Monikos mieste.

Šių apdovanojimų nugalėtojus renka gerbėjai, balsuojantys už savo favoritus 40 skirtingų kategorijų, apimančių filmus, televiziją, muziką ir popkultūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)