63 metų televizijos magnatas šiame vaizdo įraše atrodė neatpažįstamas – jo veido oda buvo neįtikėtinai lygi, dantys – ryškiai balti, o veido bruožai – tarsi patobulinti kosmetinėmis priemonėmis, rašo dailymail.co.uk.

Vaizdo įraše S. Cowellas ragino žmones ateiti į laidos „Britain`s Got Talent“ atrankas, ir šis kvietimas nuskambėjo vos po kelių dienų, kai iš šio šou pasitraukė teisėjas Davidas Walliamsas.

Trumpame vaizdo įraše jis teigia: „Šioje laidoje visada sakau, kad dvi ar trys minutės gali pakeisti jūsų gyvenimą. Taip ir yra. Ir galbūt šį kartą tai padarysi tu“.

„Taigi prašau, dalyvaukite atrankoje į kito sezono laidą, ir tikiuosi su jumis susitikti“.

Netrukus po to, kai pasirodė šis vaizdo įrašas, pasipylė komentarai, kuriuose gerbėjai svarstė, kas galėjo atsitikti jo veidui.

„Šventas Dieve, aš vos jį pažinau“.

„Nesu iš tų, kurie mėgsta kritikuoti kieno nors išvaizdą, bet jo veidas atrodo taip, tarsi tirptų“.

„Kažkas pamiršo išjungti „Snapchat“ filtrus“.

„Kas nutiko šio vargšo veidui? Ir plaukams?“

Tačiau kitiems vaizdo įrašas patiko ir jie rašė: „Simonas Cowellas su metais vis jaunyn ir jaunyn“.

Ir: „Gerai atrodai!“

Per pastaruosius dvejus metus S. Cowellas numetė 20 kg svorio. Imtis gyvenimo būdo pokyčių jį privertė 2020 metais įvykęs nelaimingas atsitikimas, kai netoli savo namų Malibu jis su elektriniu dviračiu pateko į avariją ir susilaužė stuburą. Dabar jis stengiasi reguliariai miegoti bei sportuoti.
Jam buvo atlikta stuburo slankstelių operacija, privertusi jį šešis mėnesius praleisti lovoje. Maža to, po šios operacijos jis patyrė komplikacijų.

„X Faktoriaus“ bosas ne tik nueina 40 mylių per savaitę, bet ir pertvarkė savo darbo grafiką taip, kad verslo susitikimai prasidėtų tik po 9 val. ryto, o ne ankstyvomis ryto valandomis, kaip būdavo anksčiau.

Vienas šaltinis „MailOnline“ kiek anksčiau yra sakęs: „Simonas pasakojo, kad 20 metų nebuvo tiek avėjęs sportbačių, kaip dabar. Jis jaučiasi kaip niekad gerai ir laikosi normalios dienotvarkės, užuot kalbėjęs telefonu visą ankstyvą rytą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją