53-ejų metų amžiaus dainininkės instagramo paskyros, turinčios 226 mln. sekėjų, profilio nuotrauka buvo pakeista juodu apskritimu, o visos žinutės – pašalintos, praneša nypost.com.

Jos feisbuko, tviterio ir „TikTok“ paskyrų profilio nuotraukos taip pat buvo pakeistos į juodą paveikslėlį.
Šie pokyčiai gali būti J. Lopez užuomina apie naują projektą, rašo „Deadline“.

Praėjusiais metais buvo pranešta, kad J. Lopez pasirašė kelerių metų trukmės sutartį su „Netflix“. Būdama prodiusavimo įmonės „Nuyorican Productions“ savininkė ir generalinė direktorė, garsioji moteris „Netflix“ užsakymu kurs filmus ir laidas.

Kartu su J. Lopez prodiusavimo įmonę įkūręs Benny Medina ir bendrovės prezidentė Elaine Goldsmith-Thomas irgi prisidės prie turinio kūrimo darbų.

Įžymybė neseniai pozavo žurnalo „Vogue“ gruodžio mėnesio numerio viršeliui ir papasakojo apie santuoką su sena meile Benu Afflecku.

„Buvome labai jauni ir labai įsimylėję, dėl nieko nesukome galvos, neturėjome vaikų, jokių įsipareigojimų. Tiesiog mėgavomės gyvenimu. Net nepagalvojome, kad derėtų slėpti savo jausmus“, – atskleidė ji.

Jiedu susipažino 2001 m. filmo „Džiglis“ („Gigli“) filmavimo aikštelėje, o kitais metais pradėjo susitikinėti. Deja, 2004-aisiais pora atšaukė sužadėtuves ir išsiskyrė dėl pernelyg didelio žiniasklaidos dėmesio.

Tiesa, J. Lopez ir 50-ies metų amžiaus „Oskaro“ laureato meilė vėl suliepsnojo 2021-aisiais, o šių metų vasarą įvyko vestuvės.

„Gyvenome pašėlusį gyvenimą, ir galiausiai tai mums atsirūgo, – pridūrė dainininkė. – Buvo daug povandeninių akmenų, žmonės nenorėjo, kad būtume kartu, galvojo, kad jam netinku, ir panašiai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją