Naujoji Velso princesė atrodė nepriekaištingai, pasipuošusi diadema „Lover’s Knot“, kurią labai mėgo princesė Diana, skelbia nypost.com.

K. Middleton vilkėjo kerinčią Jenny Packham pasiūtą suknelę „Elspeth“ (jos vertė siekia 5 tūkst. eurų), padabintą žvilgančiais gėlių formos blizgučiais, ir kartu su savo vyru princu Williamu, karaliumi Karoliu III, Camila Parker Bowles bei kitais karališkosios šeimos nariais pagerbė Pietų Afrikos Respublikos prezidentą Cyrilą Ramaphosą.

Kate Middleton

Šią žėrinčią diademą, inkrustuotą deimantais ir perlais, taip pat nešiojo Velso princesė Diana.

Kalbant apie suknelę, labai panašų drabužį per savo vestuves 2019 m. vilkėjo Hilary Duff, tik nusprendė apsieiti be papuošimų.

Kate Middleton

K. Middleton taip pat buvo įsisegusi princesės Dianos auskarus su deimantais ir Pietų jūros perlais bei užsidėjusi karalienės Elžbietos II perlų apyrankę, kuri derėjo prie diademos. Naujosios Velso princesės suknelę pagražino mėlynas kaspinas, rodantis, kad ji yra Karališkojo Viktorijos ordino 1-ojo laipsnio dama. Šį apdovanojimą jai suteikė neseniai anapilin iškeliavusi monarchė.

Kate Middleton

Antradienį įvykęs pokylis žymi pirmąjį užsienio šalies vadovo vizitą princui Charlesui tapus karaliumi Karoliu III ir pirmąjį valstybinį pokylį Bakingamo rūmuose nuo tada, kai 2019-aisiais Donaldas ir Melania Trumpai susitiko su Elžbieta II.

Šiai progai karalienė konsortė Camilla puošėsi taip pat ypatingai – karalienei Elžbietai II priklaususia tiara bei kitais prabangiais papuošalais.

Karalienė konsortė Camilla
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)