Garsusis Las Vegaso viešbutis pasiūlė dainininkei apsigyventi apartamentuose „Palazzo Suites“, kol ji koncertuose „Caesars Palace Colosseum“ (pranešama, kad sutartyje už vieną koncertą numatytas 1 mln. dolerių atlygis).

Teigiama, kad savaitgalių koncertams iki kovo mėnesio Adelei, jos sūnui Angelo ir vaikinui Richui Paului siūlyti prabangūs apartamentai, su liokajumi.

Tačiau atlikėja apsistojo netoliese esančio viešbučio „Wynn“ viloje. Para viloje su dviem miegamaisiais kainuoja 3883 dolerius; joje yra erdvus kambarys su dideliu televizoriumi, valgomojo zona su baru, du miegamieji, du vonios kambariai, du kartus per dieną apsilanko tvarkytoja.

Gyvenimas viloje veikiausiai suteiks daugiau privatumo, kadangi kiekviena viešbučio vila turi atskirą įvažiavimą.

Praėjusį šeštadienį po koncerto atlikėjos automobilių grupė išvyko iš „Caesars Palace“ į „Wynn“ viešbutį.

Vienas šaltinis teigė: „Neaišku, kodėl nuspręsta kitur apsigyventi; šiaip ar taip, keista, kad Adelė neapsistoja „Caesars“ viešbutyje, jau sklinda įvairios kalbos. Neabejoju, visi mano – svarbiausia, kad dainininkė komfortiškai jaustųsi, kita vertus, „Caesars“ viešbučiui tai nėra malonu.“

Pasak kito šaltinio, Adelė liko nepatenkinta, kad jai buvo pasiūlė numerį viešbutyje ir kazino „Palazzo Villas“ priešais „Caesars“, nors ji tikėjosi būti apgyvendinta „Augustus Tower“.

„DailyMail“ korespondentui nepavyko gauti komentaro nė iš vieno viešbučio atstovų.

Adelė jau dvi savaites repetuoja Los Vegase, ruošiasi savo pasirodymui „Weekends With Adele“.

Šių metų sausį Adelė atšaukė koncertus, likus mažiau nei parai iki pirmojo, argumentuodama, kad dėl „Covid“ patirti nesklandumai sutrukdė tinkamai pasiruošti pasirodymams.

Praėjusį ketvirtadienį instagrame ji rašė, kad jaudinasi artėjant koncertams: „Labai jaudinuosi, nervinuosi, tuo pačiu labai džiaugiuosi. <...> Prieš koncertus mane visada apima baimė, laikau tai geru ženklu, nes tai reiškia, kad man ne vis vien, kad noriu gerai atlikti darbą. Gal dėl to [jaudinuosi], kad koncertai neprasidėjo tada, kai turėjo prasidėti. Gal dėl to, kad tai – pirmas koncertas, gal dėl to, kad koncertas Haid parke puikiai pavyko, gal dėl to, kad šis koncertas man labai patinka – nežinau. Šiaip ar taip, dar niekada savo karjeros metu taip nesijaudinau, bet tuo pačiu be galo laukiu rytojaus, nekantrauju jus pamatyti.“

Penktadienį stovėdama scenoje Adelė sakė, kad visą savaitę sirgo ir vėl vos nenukėlė koncertų, tačiau pasistengė, kad taip nenutiktų: „Pamaniau, jei tik dėl mano kaltės koncertas penktadienį neįvyks, išnyksiu nuo Žemės paviršiaus.“ Ji dar kartą paminėjo, kad stipriai jaudinasi, kad savaitė buvo be galo įtempta ir vyko daug įvykių.

O šių metų sausį Adelė nufilmavo atsiprašymą iš numerio „Caesars“ viešbutyje ir paaiškino, kad absoliučiai nespėja pasiruošti koncertams: „Pusė mano komandos serga COVID-19, nebuvo įmanoma baigti pasiruošimo koncertui.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją