Jungtinės Karalystės (JK) Karališkosios prokuratūros tarnyba leido Kevinui Spacey pateikti kaltinimus dėl dar septynių seksualinio užpuolimo atvejų, praneša news.sky.com.

Anot Karališkosios prokuratūros tarnybos, naujieji kaltinimai susiję su 2001–2004 m. nukentėjusiu vyru, taip pat yra kaltinimas privertus kitą asmenį lytiškai santykiauti be sutikimo.

Papildomi kaltinimai bus pareikšti Londono policijai surinkus daugiau įrodymų, nurodė specialiojo nusikaltimų tyrimų skyriaus vadas.

Praėjusį mėnesį Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) teismas Holivudo aktorių pripažino nekaltu dėl 14-os metų amžiaus berniuko lytinio išnaudojimo XX a. devintajame dešimtmetyje. Į teismą jį padavė teatro ir kino aktorius Anthony Rappas, kuris tvirtino, kad minėtasis nusikaltimas buvo padarytas 1986 m. po vakarėlio K. Spacey bute Niujorke. 50-imtmečiui A. Rappui tada buvo 14-a, K. Spacey – 26-eri.

K. Spacey kategoriškai neigė kaltinimus, ir Manhatano teismo teisėjas aktorių išteisino, užbaigęs bylą, atsiradusią dėl judėjimo „#MeToo“ įtakos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją