Stephanie Winston Wolkoff nesusilaikė po to, kai Ivanka nuotraukoje, darytoje per prabangias Tiffany vestuves privačiame šeimos klube „Mar-a-Lago“, nukirpo būsimąją brolio žmoną.

Buvusi padėjėja pareiškė: „Tai nepriimtinas, piktavališkas ir beširdiškas elgesys, skaldantis šeimą... Jiems daugiau niekas nerūpi, tik jie patys, bet po vieną. Toks štai Trumpų mentalitetas ir prekės ženklas, nė vienas nelaužo tradicijų ir nesielgia kaip normalus žmogus. Kaip visada: nė vienas už visus, ir visi prieš vieną“.

Ivanka Trump nuotraukoje nukirpo būsimąją brolio žmoną

S. Winston Wolkoff teigimu, nei 41 metų I. Trump, nei 53 metų K. Guilfoyle, kuri susižadėjusi su Ivankos broliu Donaldu Trumpu jaunesniuoju, savo instagramo paskyroje nepasidalino bendromis nuotraukomis.

Buvusi padėjėja, kuri parašė skandalingą knygą apie savo laiką, praleistą Baltuosiuose Rūmuose, teigia: „Tai, kad nė viena nepasidalino bendra nuotrauka, labai iškalbingas faktas“.

Kai Ivankos poelgis buvo pastebėtas, po kelių valandų ji savo instagrame pasidalino jau neredaguota nuotrauka, galimai taip norėdama parodyti, kad tarp jos ir K. Guilfoyle jokia juoda katė neprabėgo.

K. Guilfoyle pasidalino tik viena vestuvių nuotrauka, kur pozuoja kartu su Ivanka, ir daug kadrų, kuriuose ji kartu su nuotaka, jos motina Marla Maples, M. Trump, Lara Trump ir Susan Malzoni.

Lara Trump ir Kimberly Guilfoyle

Tiffany vestuvėse su milijardieriumi Michaelu Boulosu I. Trump buvo vyriausioji pamergė.

Kai buvo paskelbta neapkarpyta nuotrauka, Ivankai artimi šaltiniai „Daily Mail“ sakė, kad „Ivanka labai myli Kimberly ir jokiais būdais nenukirptų jos nuotraukoje“.

Šaltinis pridūrė: „Moterys labai artimos, Kimberly yra pilnavertė Trumpų šeimos narė. Kai Ivanka suprato, kas nutiko, ji iš karto nuotrauką įkėlė dar kartą“.

S. Winston Wolkoff sureagavo pačios Ivankos žodžiais iš 2009 metais pasirodžiusios savipagalbos knygos „Trumpo korta: kaip laimėti darbe ir gyvenime“, kuri teigia: „Suvokimas yra žymiai svarbiau nei realybė“.

„Norėtųsi manyti, kad vienos šeimos narės tokioje situacijoje turėtų ambicijas atidėti į šalį. Šiuo atveju svarbu ne asmeniniai skirtumai ar išsiskyrę interesai. Tiesiog be pykčio pasidarykite bendrą šeimos nuotrauką ir ja pasidalinkite, tai būtų teisinga“, – piktinasi buvusi Melanios padėjėja.

Buvusi „Vogue“ darbuotoja taip pat atkreipė dėmesį, kad Melania nesugebėjo socialinėje žiniasklaidoje pasidalinti žinutę savo ištekančiai podukrai.

„Vienintelis Melanios prioritetas yra Melania ir jos NFT žetonų pardavimas. Žinoma, kad ji nepasveikino Tiffany ar nepasidalino nuotrauka iš podukros vestuvių“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)