„Mano mama bus labai laiminga. Jis manimi labai didžiuojasi, didžiuojasi visais mano pasiekimais, bet šis pasiekimas iš tų, kuriais gali girtis“, – džiaugiasi aktorius ir nemeluoja: jo mama Lisa PEOPLE sakė, kad „visai nesistebiu, nes taip ir turėjo būti“.

„Apie tokius dalykus iš tiesų labai sunku kalbėti. Atrodo, kad sunku rasti kitą dalyką, kuriuo būtų taip keista girtis“, – teigia Ch. Evansas ir priduria: jeigu toks įvertinimas jam būtų tekęs anksčiau, kai buvo jaunesnis, greičiausiai „eitų iš proto ir užriestų nosį“.

Geriausiai žinomas dėl Kapitono Amerikos personažo „Marvel“ filmuose 41 metų aktorius sukūrė ne vieną įsimintiną vaidmenį, taip pat užsiima ir prodiusavimu. Ir labai myli savo šešerių metų bokserį Dogerį, kurio pilna jo socialinėje žiniasklaidoje.

Kine ir televizijoje aktorius filmuojasi jau daugiau nei du dešimtmečius, jo gyvenimo aprašyme tiek filmai, tiek serialai. Ch. Evansas įsitikinęs: dabar, kai pripažintas seksualiausiu vyru, teks atremti bičiulių patyčias: „Dabar tai tikrai atsiimsiu. Puikus pretekstas traukti per dantį“.

Praeitais metais seksualiausiu vyru PEOPLE buvo išrinkęs Paulą Ruddą, o prieš tai tokia garbė buvo tekusi Michaelui B. Jordanui, George‘ui Clooney, Bradui Pittui, Johnui Legendui, Idrisui Elbai, Chrisui Hemsworthui ir Channingui Tatumui.

Tik neverta tikėtis, kad, kalbėdamas apie save, Ch. Evansas ims naudoti epitetą „seksualus“: „Kai būsiu senas ir raukšlėtas, tai bus dalykas, kurį su malonumu prisiminsiu. Bet kokiu atveju man labai pasisekė, kad esu minimas tokiame kontekste“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)