Kad lengvai išgautų trokštamą vaizdą, 53 metų J. Aniston į drėgnus plaukus įmasažavo natūralų ir lengvą plaukų aliejų, toliau ji plaukams tiesiog leido natūraliai išdžiūti, rašo pagesix.com.

„Natūralus džiovinimas ir šiek tiek aliejaus“, – pakomentavo ji greitą vaizdą įrašą.


Žinoma, pačios filmo „Along Came Polly“ („Ir štai atėjo Poli“) aktorės plaukai niekada nebūna silpni, ir jai niekada nepasitaiko nepavykusios šukuosenos dienų.

Jos garsiosios draugės puolė reikšti jai paramą. „Mėgstu banguotus plaukus ir natūralų džiūvimą“, – entuziastingai parašė Rita Wilson. Michelle Pfeiffer paliko komentarą „myliu!!!“ ir pridėjo ne vieną, o tris ugnies simbolius. Jenna Dewan pavadino ją „pačia natūraliausia pribloškiančia deive“. Komentarų skiltyje savo meilę išreiškė ir Naomi Watts bei Isla Fisher.

J. Aniston plaukai dėmesio centre yra atsidūrę dar nuo tada, kai ji vaidino Rachel seriale „Draugai“, ir yra įkvėpę ne vieną moterį atkartoti jos daugiasluoksnę šukuoseną, kuri dabar jau yra tapusi kultine.

Serialo „The Morning Show“ aktorė nusprendė išnaudoti savo plaukus ir 2021 metų rugsėjį pristatė debiutinį „LolaVie“ produktą – blizgesio suteikiančią priemonę nuo plaukų vėlimosi. Vėliau ji išplėtė savo linijos asortimentą ir pasiūlė šampūnų, kondicionierių bei kitų priemonių plaukams.

Tai ne pirmas kartas, kai J. Aniston demonstruoja savo natūralias garbanas. Sausio mėnesį socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė pora nuotraukų, kurioms nusifotografavo be makiažo ir banguotais plaukais. Nuotraukų prierašas su „LolaVie“ grotažyme skelbė: „Viskas gerai, Drėgmė. Pirmyn“.

Aktorė pastaruoju metu socialiniuose tinkluose vis dažniau nevengia atvirumo bei ironijos. Neseniai ji pasidalijo purškiamojo įdegio nesėkme ir leido „Draugų“ kolegai Davidui Schwimmeriui linksmai atkartoti jos seksualias nuotraukas iš dušo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją