Dainos „Same Old Love“ atlikėja naujame „Apple TV+“ dokumentiniame filme „My Mind & Me“ („Mano protas ir aš“) pratrūksta verkti, kai suvokia, kad jos autoimuninė liga pirmą kartą per daugelį metų stipriai paūmėjo, rašo nypost.com.

„Taip nesijaučiau nuo tada, kai buvau jaunesnė“, – sako S. Gomez, nors 2017 metais jai buvo persodintas inkstas, kurį padovanojo jos draugė Francia Raisa. Ji pati šiame filme nepasirodo.

„Dabar tiesiog skauda. Pavyzdžiui, ryte, kai pabundu, iškart pradedu verkti, nes man skauda, viską“, – pro ašaras teigia aktorė.

„Manau, kad mano praeitis ir mano klaidos – štai kas stumia mane į depresiją“.

30 metų S. Gomez sulaukia skambučio iš gydytojo, kuris ją informuoja, kad skausmas kyla dėl vilkligės persidengimo su miozitu, kuris kelia raumenų skausmus ir silpnumą. Gydytojas pasiūlo dar vieną dozę intraveninių vaistų, kurie „maždaug metams“ išvaduotų žvaigždę nuo sąnarių skausmų.

„Kai žinau atsakymus, visada jaučiuosi geriau, bet paskutinį kartą leistis šiuos vaistus buvo labai sunku, – aiškina S. Gomez. – Tai trunka apie keturias, penkias valandas. Iš pradžių būna tikrai bloga, bet viskas gerai“.

Po to filme rodoma, kaip serialo „Only Murders in the Building“ („Žmogžudystė tame pačiame pastate“) žvaigždė yra gydoma medicinos įstaigoje ir prisipažįsta, kad gydytojai jai davė „atpalaiduojančių“ vaistų, nes ji „negali ramiai pagulėti“.

2014 metais „Rare Beauty“ įkūrėja atskleidė, kad serga vilklige, ir kad šią ligą gydėsi chemoterapija.

„Štai dėl ko iš tikrųjų buvau dingusi, – 2015 metais leidiniui „Billboard“ sakė ji, aiškindama, kodėl kelis mėnesius jos nebuvo matyti viešumoje. – Mane galėjo ištikti insultas“.

Tuo metu daugelis spėliojo, kad ji gydėsi nuo priklausomybės narkotikams.

„Taip norėjau išrėžti: „Jūs, žmonės, neįsivaizduojate. Man taikoma chemoterapija. Jūs esate tikri šunsnukiai“. Užsisklendžiau savyje, kol vėl pradėjau pasitikėti savimi ir jaustis patogiai“, – atviravo „Good for You“ atlikėja.

S. Gomez taip pat prisipažino, kad negalės pati pagimdyti vaikų. Ji pirmą kartą pasirodė ant žurnalo „Rolling Stone“ viršelio ir per interviu šiam leidiniui prakalbo asmeninėmis temomis. Dainininkė ir aktorė atskleidė, kad dėl vaistų, kuriuos vartoja bipoliniam sutrikimui kontroliuoti, ji vargu ar galės pati išnešioti kūdikį. Tačiau ji pažymėjo, kad yra „įsitikinusi, jog privalo turėti vaikų, kad ir kas bebūtų“.

S. Gomez taip pat papasakojo apie 2018 metais išgyventą psichozę, po kurios jai buvo diagnozuotas bipolinis sutrikimas. Įžymybė atskleidė, kad tuo metu girdėjo balsus ir pamena tik to laikotarpio nuotrupas. Keletą mėnesių ji pragulėjo gydymo įstaigoje, apimta paranojos ir negalėdama niekuo pasitikėti. Vėliau jos draugai jai pasakojo, kad tuo metu ji buvo neatpažįstama.

„Man teko įdėti daug pastangų, kad pripažinčiau, jog turiu bipolinį sutrikimą. Turėjau išmokti su juo susidoroti, nes jis niekur neišnyks“, – per interviu sakė S. Gomez.

30 metų žvaigždė taip pat sakė, kad labai nusivylė, neįgyvendinusi planų asmeniniame gyvenime.

„Užaugau galvodama, kad būdama 25 metų ištekėsiu. Mane tiesiog pakirto tai, jog sulaukusi tokio amžiaus, prie vedybų nebuvau net priartėjusi. Maža to – negalėjau būti toliau nuo jų. Tai buvo taip kvaila, bet tikrai maniau, kad mano pasaulis sugriuvo“, – kalbėjo S.Gomez.

Pagalbos telefonai:
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Jaunimo linija Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 I-VII, visą parą
Vaikų linija Budi savanoriai konsultantai, profesionalai 116 111 I-VII, 11:00 - 23:00
Linija Doverija (rusų kalba paaugliams ir jaunimui) Emocinę paramą teikia: savanoriai moksleiviai 8 800 77277 II–VI, 16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai 8 800 66366 I-VII, visą parą
Vilties linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos specialistai 116 123 I-VII, visą parą
Krizių įveikimo centras Konsultacijos teikiamos per Skype arba atvykus į Krizių įveikimo centrą (Antakalnio g. 97, Vilnius, http://www.krizesiveikimas.lt) 8 640 51555 I-V 16.00–20.00, VI 12.00–16.00
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
„Sidabrinė linija“ – draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba vyresnio amžiaus žmonėms. Budi profesionalūs konsultantai 8 80080020 www.sidabrinelinija.lt pasikalbekime@sidabrinelinija.lt I-V 8.00-22.00, VI-VII 11.00-19.00
Emocinė parama internetu
„Vaikų linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per 36val.
„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: https://jaunimolinija.lt/lt/pagalba/pagalba-pokalbiais-internetu/ Pokalbiai internetu (angl.chat) Kasdien nuo 18 iki 24 val. Emocinė parama elektroniniais laiškais "Jaunimo linijoje" neteikiama
„Vilties linija“ Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.com Atsako per 3 darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.lt Atsako per 3 darbo dienas
Psichologinės konsultacijos Rašyti el. paštu: psyvirtual@psyvirtual.lt.Daugiau informacijos svetainėje: http://www.psyvirtual.lt Atsako per 2 darbo dienas
Pagalba nusižudžiusių artimiesiems Rašyti el. paštu: laukiam@artimiems.lt Atsako per 2-3 darbo dienas
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Visa papildoma informacija – puslapyje www.krizesiveikimas.lt. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją