Kompanijos „KKW Beauty“ įkūrėja pademonstravo savo Helovino kostiumą jau praėjusį šeštadienį – išpublikavo du videoreportažus tviterio paskyroje; ji taip pat pademonstravo savo kostiumą ir instagrame.

Prie mėlyno kostiumo 42 m. Kim susišukavo raudonai dažytus plaukus atgal, be to, įsidėjo geltonus kontaktinius lęšius. Helovino kostiumą vainikavo aukštakulniai.

„Labas, Marvel“, – parašė ji prie nuotraukos, turėdama omenyje kompaniją „Marvel Comics“, pagal kurios komiksus buvo sukurti filmai „X-Menai“.


2000-ųjų filme „X-Menai“ Mistiką vaidino Rebecca Romijn, taip pat ir vėlesniuose dviejuose tęsiniuose. 2011 m. filme „X-Menai. Pirma klasė“ ir vėlesniuose trijuose filmuose Mistiką vaidino jau Jennifer Lawrence.

Jau daugelį metų Kim su seserimis išradingai puošiasi įvairiais kostiumais Helovino proga.


2016 m. Kylie Jenner atkartojo dainininkės Christinos Aguileros kostiumą iš garsiojo dainos „Dirty“ muzikinio klipo, o Khloe Kardashian vilkėjo „X-Menų“ personažės Storm (Audros) kostiumą.

2018 m. visos penkios Kardashian ir Jenner seserys persirengė „Victoria“s Secret“ modeliais ir visos turėjo sparnus.


Šiais metaus Kylie vilkėjo Frankenšteino nuotakos kostiumą, o Kendall Jenner – Jessie iš „Žaislų istorijos“ kostiumą.

Praėjusį penktadienį Kim išpublikavo savo keturių vaikų nuotrauką, kurioje visi persirengę įvairiomis žvaigždėmis: North West, 9 m., apsivilko kaip jau mirusi R&B dainininkė Aaliyah, Saint Westas, 6 m., tapo reperiu Snoop Dogg, Chicago, 4 m., virto atlikėja Sade, o Psalm, 3 m., – reperiu Eazy-E.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją