Ką dabar veikia buvusios Dolpho Lundgreno žmonos?

1976-aisiais pasirodęs filmas „Rokis“ („Rocky“) tapo didžiuliu hitu ir galiausiai iš mažo biudžeto juostos virto milžiniška franšize. Nors beveik niekas nesiginčija, kad pirmasis filmas yra pats geriausias, nemažai žmonių patinka ir „Rokis IV“.

Viena iš priežasčių – Dolpho Lundgreno puikiai įkūnytas blogiukas Ivanas Drago. Šis vaidmuo švedą pavertė tikra žvaigžde, informuoja thethings.com.

Kaip ir daugelio aktorių atveju, D. Lundgreno gerbėjus galiausiai pradėjo dominti jo asmeninis gyvenimas. Ištikimiausi gerbėjai jums pasakys, kad kovinių filmų žvaigždės gyvenimas yra išties įspūdingas ir gerokai sudėtingesnis nei keleto jo suvaidintų personažų.

Nieko nuostabaus, kad garsenybės širdies reikalai irgi be galo įdomūs. Jis du kartus žingsniavo prie altoriaus ir prieš keletą metų pasipiršo naujai išrinktajai. O kaip gyvena jo buvusios žmonos?

Kas nutiko D. Lundgreno pirmajai žmonai?

Atsiradus internetui, pasidarė gerokai paprasčiau rasti informacijos apie norimą asmenį, ypač jeigu jis yra žinomas visame pasaulyje.

Deja, kalbant apie D. Lundgreno vedybinį gyvenimą, viešai prieinami duomenys yra ginčytini.

Vadovaujantis keletu portalų, pavyzdžiui, hollywoodmask.com ir hollywoodlife.com, D. Lundgrenas buvo vedęs moterį vardu Peri Momm, tačiau jųdviejų santuoka ilgai netruko.

Minėtosiose interneto svetainėse taip pat rašoma, kad P. Momm vengia viešumo, todėl nieko nėra žinoma apie jos tolesnį gyvenimą po skyrybų. Įdomu tai, jog šioje istorijoje yra netikėtas posūkis: gali būti, kad D. Lundgrenas iš tikrųjų nebuvo vedęs P. Momm.

Nors kelete portalų teigiama, kad jiedu sumainė žiedus 1991 m., kituose interneto šaltiniuose apie tai visai neužsimenama. Jeigu aktorius viešai nepatvirtins ar nepaneigs šios santuokos fakto, tikroji tiesa gali niekada ir nepaaiškėti.

Kas nutiko D. Lundgreno žmonai Anette Qviberg?

Skirtingai nuo pirmosios santuokos, nėra abejonių, kad 1994 m. Holivudo žvaigždė vedė Anettę Qviberg. Pradraugavusi kiek mažiau nei du mėnesius, pora susižadėjo. Jiedu kartu pragyveno 17 metų ir susilaukė dviejų dukrų: 1996 m. gimė Ida, o 2001-aisiais – Greta.

D. Lundgrenas ir A. Qviberg pasuko skirtingais keliais 2011 m., tačiau išliko gerais draugais. Tiesą sakant, 2017m. buvę sutuoktiniai su dukra Ida kartu atostogavo Ispanijoje esančiame Marbeljos pajūrio kurorte.

A. Qviberg yra labai aktyvi instagrame. Kaip skelbiama jos paskyros apraše, A. Qviberg didžiuojasi būdama „dviejų vaikų mama“ ir „interjero dizainere“.

Su kuo D. Lundgrenas susitikinėjo?

1985-aisiais išgarsėjęs švedas buvo užmezgęs romantiškus santykis su keletu daugiau ar mažiau žinomų moterų, pavyzdžiui, modeliu ir dainininke Grace Jones ir modeliu Janice Dickinson.

Naujausia aktoriaus širdies draugė – Norvegijoje gimusi asmeninė trenerė Emma Krokdal, su kuria jis susižadėjo 2020 m. Kai pasirodė naujiena apie sužadėtuves, daugelis žmonių atkreipė dėmesį į amžiaus skirtumą – juk E. Krokdal yra net 39-eriais metais jaunesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją