53 metų serialo „Friends“ („Draugai“) aktorius, penktadienį per laidą „ABC News“ kalbėdamasis su Diane Sawyer, sakė, kad iki 14 metų, kai įvyko ši patirtis, padariusi jam didžiulį poveikį, jis „niekada anksčiau nebuvo gėręs“.

„Gulėjau žolėje ir buvau danguje“, – sakė M. Perry, šiuo metu reklamuojantis savo naują atsiminimų knygą „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ („Draugai, meilužės ir didysis baisusis dalykas“), kurioje aprašo savo kovą su priklausomybe. Pagalvojau: „Tikriausiai taip visada turėtų jaustis normalūs žmonės“.

Iš Masačusetso valstijos Viljamstauno miesto kilęs vyras pridūrė: „Kai man sukako 18 metų, jau gėriau kiekvieną dieną“.

M. Perry, kuris populiariajame NBC seriale vaidino Chandlerį Bingą, laidos vedėjai D. Sawyer pasakojo, kad receptinius vaistus nuo skausmo pradėjo vartoti 1997 metais, kai filmuojantis filme „Fools Rush In“ („Skuba tik kvailiai“), įvyko nelaimingas atsitikimas su vandens motociklu.

„Atsibudęs supratau, kad man reikia 55 [vikodino tablečių], nes kitaip man bus labai blogai. Būrys gydytojų, išgalvota migrena, – sakė jis. – Manau, kad keisčiausia, ką dariau, buvo tai, kad sekmadieniais eidavau į neužrakintus namus, užeidavau į vonios kambarius, ir tikrindavau, kokių tablečių ten yra, ir jas vogdavau“.

„Manau, kad jie galvodavo: „Negali būti, kad Chandleris čia užėjo ir mus apvogė“.

D. Sawyer interviu metu paklausė M. Perry: „Kaip mums žinoti, kad tu turi bėdų, kai tau būna blogai?“ M. Perry atsakė: „Jei sakysiu, „kad šįvakar tiesiog leisiu laiką namie vienas“, ir, antroji dalis, jei kada nors sakysiu, kad „aš išgijau“.

M. Perry sakė, kad per ilgalaikę kovą su priklausomybėmis jis gydėsi apie 30 metų, 15 kartų gulėjo reabilitacijos klinikoje, dalyvavo maždaug 6000 anoniminių alkoholikų susirinkimų ir turėjo 14 operacijų.

Aktorius D. Sawyer tvirtino, kad nors ir buvo įklimpęs į priklausomybę nuo alkoholio, filmuodamasis kultiniame NBC seriale, alkoholio nevartodavo.

„Laikiausi taisyklės, kad darbe niekada negeriu ir nieko nevartoju, – sakė M. Perry. – Taigi niekada to nedarydavau. Man patiko Chandleris, man patiko ši serialas. Ir žinojau: „Atmink tai, nes tai bus geriausias laikas tavo gyvenime“. Žinojau, kad niekada sau neatleisiu, jei tai sugriausiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją