Britų žurnalistas, kurį gerbėjai dievina dėl pokalbių su garsenybėmis, pabandė B. Pittą pakalbinti tiesioginiame eteryje. 63 metų korespondentas domėjosi nauju F1 projektu, kurį prodiusuoja ir Lewisas Hamiltonas, o tada aktoriaus pasiteiravo, kaip jam patinka lenktynių savaitgalis Ostine, Teksase.

„Ačiū, žmogau“, – tepasakė B. Pittas ir pro žurnalistą tiesiog praėjo.

Sporto gerbėjai buvo akivaizdžiai nepatenkinti, kad B. Pittas tris dienas praleido su komandų vadovais, lenktynininkais ir kitais svarbiais asmenimis, tačiau neturėjo žalio supratimo, ką „Formulės 1“ bendruomenei reiškia M. Brundle‘as.


„Bradas Pittas kuria filmą apie F1, bet nepažįsta Martino Brundle‘o, kuris yra šio sporto balsas“, – po incidento tviteryje parašė žurnalistas Omidas Scobie.

„Bradas Pittas... žmogus, vaidinantis filme apie F1, negalėjo stabtelėti ir skirti 30 sekundžių pokalbiui su Martinu Brundle‘u... Jeigu nenori, kad tave kalbintų, laikykis atokiau ir užleisk vietą tiems, kas to nori“, – aktoriaus arogancija piktinosi kitas.

Trečias parašė: „Nesu tikras, kad suprantu, kodėl B. Pittas nepanoro nė sekundės praleisti kalbinamas M. Brundle‘o. Juk tai buvo geriausia įmanoma proga pasiekti F1 gerbėjų, kurie ir žiūrės tą filmą, širdis“, – pakomentavo trečias.

Sporto renginyje B. Brittas buvo užfiksuotas bendraujantis su F1 vykdomuoju direktoriumi Stefano Domenicali ir „Circuit of the Americas“ pirmininku Bobby Epsteinu, buvo aptariama galimybė filmuoti juostą per tikras lenktynes 2023 metais.

Net keli šaltiniai „Page Six“ sakė, kad aktorius buvo draugiškas ir maloniai bendravo su kone visų komandų žmonėmis.

Jis taip pat pietavo su „Mercedes“ vadovu Toto Wolffu, „Apple“ vykdomuoju direktoriumi Timu Cooku ir muzikantu Pharelliu Williamsu, o prie tradicinio Teksaso barbekiu stalo sėdėjo kartu su „Williams Racing“ vadovu Jostu Capito ir Wyclefu Jeanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)