Modelis renginiui pasirinko žvejybos tinklą primenantį tamsiai mėlyną apdarą, po kuriuo vilkėjo kūno spalvos satino apatinių komplektą. Derinį užbaigė juodais aksesuarais – aukštakulniais ir masyvia delnine.

E. Ratajkowski šventiniam vakarui nusprendė lūpas dažytis neutraliu blizgiu, o akis paryškinti ekstravagantiškais rožiniais blizgiais akių šešėliais. Šukuosena taip pat papildė undinėlės įvaizdį – palaidi plaukai krito sunkiomis bangomis.


Spalį garsi moteris dalyvavo ne viename mados renginyje ir pristatyme – ir visur demonstravo nepriekaištingą skonį: ar tai būtų vintažinės „Celine“ kelnės Milane, ar seksuali džinsų interpretacija Paryžiuje. Jungtinėse Valstijose E. Ratajkovski sužibėjo Niujorko mados savaitės BAZAAR kasmetiniame „Ikonų“ vakarėlyje, kur pasipuošė vintažine Johno Galliano laikraštine suknele iš serialo „Seksas ir Miestas“ .

Nors ir garsėja ekstravagantiškais įvaizdžiais, knygos „My Body“ autorė sako visada teikianti pirmenybę komfortui.

„Man labiausiai patinka prie suknelių avėti sportinius batelius. Tai pats patogiausias, tačiau kartu ir madingiausias įmanomas variantas. Kiti aksesuarai, tiek rankinė, tiek papuošalai, derinį gali supaprastinti arba pakelti į naujas aukštumas. Jeigu pasirinksite didesnę rankinę, įvaizdis bus labiau tinkamas kasdienai, o jeigu kažką mažo ir seksualaus, jau esate pasirengusios vakarėliui“, – teigia modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją