„Nusprendžiau viską išdėstyti laiško forma, kad išvengčiau perdėto emocingumo. Tai vieta, kur mes atvežėme naujagimius Knoxą ir Vivienne, vieta, kur susituokėme prie mano mamai atminti skirtos memorialinės lentos. Vieta, sauganti pažadą, vieta, kur, kaip maniau, sulauksiu senatvės. Net dabar neįmanoma rašyti šių žodžių nesusigraudinus. Branginsiu savo prisiminimus apie tai, kad čia nutiko. Bet taip pat tai vieta, žyminti mūsų šeimos pabaigos pradžią... Ir verslo, kuris orientuotas į alkoholį“, – nurodė aktorė.

Garsioji moteris pareiškė, kad nebenori užsiimti alkoholio gamyba, nes būtent alkoholis sugriovė jos šeimą.

„Mačiau nerūpestingą elgesį, pinigai buvo leidžiami be mano žinios, sprendimai buvo priimami nepasitarus su manimi. Norėčiau pasidalyti verslą arba vietoje jo sukurti ką nors naudingesnio mūsų vaikams“, – parašė ji.

Šiuo metu buvę sutuoktiniai bylinėjasi dėl to, kad A. Jolie pardavė savo „Chateau Miraval“ dalį be B. Pitto sutikimo. Anot aktoriaus, jiedu buvo susitarę taip nedaryti. Beje, pati A. Jolie anksčiau padavė B. Pittą į teismą dėl smurto prieš ją ir vaikus.

Skandalas aptarinėjamas socialiniuose tinkluose.

„Angelina pasiryžusi sutrypti Brado reputaciją. Tikriausiai aktorius nepamatė laiško, nes bylinėjasi su Angelina dėl to, kad ji pardavė savo dalį be jo leidimo. Visus kaltinimus smurtu Pittas toliau neigia. Jam pasisekė, kad buvusi žmona slapta nesurinko kompromituojančios medžiagos, kaip padarė, pavyzdžiui, Amber Heard. Priešingu atveju jo lauktų toks pat nesmagus teismo procesas, kaip ir Deppo“, – samprotaujama „Telegramׅ“ tinkle.

A. Jolie ir B. Pittas išsiskyrė 2016-aisiais, praėjus dvejiems metams nuo vestuvių. Jiedu turi šešis vaikus: įvaikinti – Paxas, Maddoxas ir Zahara; biologiniai – Shiloh, Vivienne ir Knoxas. B. Pitto teigimu, su vaikais jis matosi ne itin dažnai ir dėl to sielojasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją