Realybės šou žvaigždė (38 m.) išpublikavo nuotrauką, kurioje matyti tvarstis ant veido, ir paaiškino, kokia to priežastis.

K. Kardashian parašė: „Pastebėjau gumbelį ant veido, pamaniau, kad tai – ne šiaip spuogas, nes jis nepranyko septynis mėnesius, galiausiai atliko biopsiją.“

Khloe Kardashian įrašas

Du gydytojai atliko biopsiją, jų teigimu, tai – labai retas reiškinys jos amžiaus žmogui.

„Po kelių dienų man liepė nedelsiant atlikti auglio šalinimo nuo veido operaciją. Dabar džiaugiuosi, galėdama pranešti, kad daktaras Fischeris puikiai viską pašalino, <...> vyksta gijimas.“

Khloe Kardashian įrašas

Garsenybė teigė viešinanti savo istoriją, norėdama paskatinti visus laiku kreiptis į medikus, jei pastebėtų kūno pokyčių.

K. Kardashian teigė, kad pati turinti didesnį polinkį odos ligoms, nes 19 m. jai išoperavo ant nugaros buvusią melanomą.

Khloe Kardashian įrašas

„Net ir tie, kurie neturi didesnio polinkio odos ligoms, turėtų nuolat save stebėti. Štai aš pareigingai kasdien naudoju kremą su apsauga nuo saulės, taigi, niekas nėra apsaugotas nuo tokių ligų. Prašau – nenumokite ranka, reguliariai tikrinkitės sveikatą“, – ragino garsenybė.

K. Kardashian mano, kad randelis ant veido liks, tačiau jaučiasi dėkinga, kad auglį laiku pastebėjo ir pašalino – savo įraše ji negailėjo pagyrų ir padėkos žodžių savo gydytojams.

TMZ šaltinių teigimu, pirma biopsija parodė, kad augliukas – melanoma, vėlesni tyrimai, atlikti po auglio pašalinimo, patikslino, kad tai ikivėžinė melanoma.

Khloe Kardashian įrašas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją