Karališkoji rašytoja numanomą bombą susprogdino Jungtinės Karalystės ryto laidoje „Lorraine“, kai pasirodė jos parengta biografinė knyga „Camilla, From Outcast to Queen Consort“ („Camilla: nuo atstumtosios iki karalienės konsortės“), pranešė „Daily Mail“.

A.Levin teigė, kad šią knygą parašė norėdama išsklaidyti prastą nuomonę apie karaliaus Karolio III meilužę, kuri, jos manymu, praeityje nepagrįstai sulaukė daug užgaulių žodžių.

„Nusprendžiau, kad turiu atkurti pusiausvyrą, – aiškino A. Levin. – Vienas reikalas yra susijęs su serialu „The Crown“, kuris jos atžvilgiu buvo tikrai žiaurus, o kitas – su princu Harry, kuris taip pat yra prikalbėjęs apie ją tikrai bjaurių dalykų“.

Ką konkrečiai princas Harry pasakė apie Camillą, biografė neatskleidė. Tačiau žinoma, kad buvęs Sasekso kunigaikštis „nėra Camillos gerbėjas“ – Canilla turėjo ilgalaikį romaną su jo tėvu, tuometiniu princu Charlesu, kai jis dar buvo vedęs Harry ir Williamo motiną, princesę Dianą. Nuo tų laikų Camilla, už dabartinio monarcho ištekėjusi 2005 metais, visuomenėje buvo vertinama nepalankiai ir buvo kaltinama dėl Dianos ir tuometinio princo Charleso skyrybų.

„The Crown“ 4-ajame sezone, kuriame nagrinėjamas meilės trikampis tarp Camillos, tuometinio princo Charleso ir princesės Dianos, dabartinė karalienė konsortė, kritikų manymu, vaizduojama nesimpatiškai, nors Camilla, kaip teigiama, neprieštaravo tokiam savo įvaizdžiui.

Kitoje interviu vietoje A. Levin, kuri 2015 metas rašydama ilgą straipsnį, praleido su Camilla tris mėnesius, užsiminė, jog karalienė konsortė buvo pakvietusi ją susitikti su karaliene, kad parodytų, jog „nepaisant gandų, jas abi sieja artimas ryšys“.

Šio vizito metu tuometinė hercogienė pranešė, kad turi jai „staigmeną“, pasakojo A. Levin.
„Sulaukiau skambučio, kviečiančio susitikti su hercogiene, ir, žinoma, viską mečiau“, – sakė biografė. Tuomet ji nuvyko į Bakingamo rūmus, kur „Camilla buvo kartu su karaliene“.

„Jos nusivedė mane į arklides, kur buvo atvykęs 80-metis žirgų ekspertas, – tęsė ji. – Buvo kalbama, kad jis sugeba per 20 minučių niekada nejodinėtą žirgą be jokio balno ar ko nors kito paversti jodinėjamu“.

„Esmė ta, kad jos be perstojo kalbėjosi ir juokėsi“, – prisiminė A. Levin ir pridūrė, kad šis susitikimas visiškai sugriovė išankstines nuostatas apie Camillos ir karalienės santykius.

„Po to pagalvojau, kaip tai buvo protinga ir miela, – teigė ji. – Jai nereikėjo sakyti nieko nederamo, nes tuo metu sklandė gandai, kad jos nesutaria. Neištardama nė žodžio, Camilla man pademonstravo, kad ją ir karalienę sieja glaudus ryšys – tai buvo akivaizdu iš bendros jų meilės žirgams“.

A.Levin taip pat gyrė karalienę konsortę už jos tylią labdaringą veiklą ir paaiškino, kad dėl šios priežasties ji „idealiai tinka Karoliui“: „Camilla nesiekia būti dėmesio centre, ji yra per patį viduriuką, o tai idealiai tinka Karoliui, nes tuomet jis nepradeda pavydėti, kaip buvo jo pirmosios žmonos atveju. Tačiau už uždangos ji atlieka milžinišką darbą – ir jai nereikia girdėti pagyrų“.

„Kuo labiau ją pažįsti, tuo labiau ji ima patikti“, – aistringai pasakojo knygos autorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)